
Έρχεται την Κυριακή ο Σμιθ για τον Παναθηναϊκό
Την Κυριακή θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Στίβεν Σμιθ, όπως ανακοίνωσε η Πράσινη ΚΑΕ. Ο 28χρονος φόργουορντ θα είναι υπό δοκιμή για κάποιο διάστημα από τους «πράσινους», με την ΚΑΕ να ξεκαθαρίζει - στην ίδια ανακοίνωση- πως θα ακολουθήσει μία συγκεκριμένη οικονομική πολιτική την ερχόμενη σεζόν.
Την Κυριακή θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Στίβεν Σμιθ, όπως ανακοίνωσε η Πράσινη ΚΑΕ.
Ο 28χρονος φόργουορντ θα είναι υπό δοκιμή για κάποιο διάστημα από τους «πράσινους», με την ΚΑΕ να ξεκαθαρίζει – στην ίδια ανακοίνωση- πως θα ακολουθήσει μία συγκεκριμένη οικονομική πολιτική την ερχόμενη σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Ο Στίβεν Σμιθ (2.06, 12/4/1983) αναμένεται να προσγειωθεί στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” την Κυριακή (4/9) στις 9.10π.μ. από Φιλαδέλφεια. Ο Αμερικάνος φόργουορντ θα είναι για ένα διάστημα υπό δοκιμή στον Παναθηναϊκό, έχοντας υπογράψει και σχετικό συμβόλαιο με την οψιόν να ανήκει στους “πράσινους”.
Διευκρινίσεις από την ΚΑΕ
Αναφορικά με διάφορα δημοσιεύματα, από τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τονίζεται ότι έχει χαραχτεί μια νέα πολιτική για τα οικονομικά και όλοι οφείλουν να προσαρμοστούν σε αυτή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε κρίσιμη κατάσταση άνδρας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Πετρούπολη
- Οι θαυμαστές του Games of Thrones κάνουν τον Κιτ Χάρινγκτον να «νιώθει γέρος»
- Κ. Μητσοτάκης: «Προσευχές» για την πορεία του τουρισμού και… «ευκαιρίες» – Το «καλό σενάριο» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό
- Τίτλοι τέλους: Ο Γκουαρντιόλα αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι – Φαβορί ο Μαρέσκα (pic)
- Ντόρσεϊ: «Ζω για τα μεγάλα σουτ»
- Γερμανία: Η Μέρκελ επικρίνει την EE για την άρνησή της να κάνει διπλωματικό διάλογο με τη Ρωσία
