
Από το Δεκέμβριο το δωρεάν Wi-Fi σε Μετρό και Ηλεκτρικό
Από επτά κεντρικούς σταθμούς των σιδηροδρόμων της Αθήνας θα ξεκινήσει η διάθεση δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης στο επιβατικό κοινό: Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Πειραιάς, καθώς Αγ. Αντώνιος, Αγ. Δημήτριος, Αιγάλεω, Δ. Πλακεντίας.
Από επτά κεντρικούς σταθμούς των σιδηροδρόμων της Αθήνας θα ξεκινήσει η διάθεση δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης στο επιβατικό κοινό.
Στελέχη της ΣΤΑΣΥ ΑΕ (η εταιρική συνέχεια της ΑΜΕΛ που απορρόφησε τους ΗΣΑΠ και το Τραμ) εκτιμούν ότι έως τον Δεκέμβριο θα έχει αναπτυχθεί η πρώτη φάση του προγράμματος εγκατάστασης δικτύου δωρεάν παροχής ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο.
Όπως εξηγούν, η εγκατάσταση εξοπλισμού Wi-Fi θα συμπεριλάβει αρχικά κεντρικούς σταθμούς, όπως το Σύνταγμα, το Πανεπιστήμιο, η Ομόνοια, το Μοναστηράκι και ο Πειραιάς, καθώς και τους τερματικούς σταθμούς του μετρό (Αγ. Αντώνιος, Αγ. Δημήτριος, Αιγάλεω, Δ. Πλακεντίας).
Οι ίδιες πηγές τονίζουν στην εφημερίδα Το Βήμα ότι αμέσως μετά θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση του προγράμματος για να επεκταθεί η παροχή Wi-Fi σε όλο το δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς.
Η απόφαση για την εγκατάσταση δικτύου Wi-Fi στα μέσα μαζικής μεταφοράς ελήφθη πριν από δύο, περίπου, μήνες από τον υπουργό Υποδομών Ι. Ραγκούση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΔΥΠΑ: Ειδικά προγράμματα 15.000 θέσεων για Δήμους και Περιφέρειες
- Τροχαίο στο Περιστέρι: Νεκρός 36χρονος οδηγός
- Greece Approves Purchase of Bergamini Frigates
- Συνταγές: Δύο πιάτα με noodles στα… γρήγορα
- Ρωσία – Κίνα: Αλληλοϋποστήριξη σε ζητήματα εθνικής κυριαρχίας – Τα μηνύματα ενόψει της συνάντησης Πούτιν με Σι
- Τέσσερις μύθοι για την πρωτεΐνη (και τι ισχύει)



