
Πρωτιά στον όμιλο του Παγκοσμίου πόλο για την εθνική νέων
Την πρώτη θέση του Α' ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που φιλοξενείται στο Βόλο, «σφράγισε» και τυπικά η εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών. Το συγκρότημα του Περικλή Δαμάσκου επιβλήθηκε εύκολα 16-4 του Πουέρτο Ρίκο και, ευνοούμενο στην ισοβαθμία με την Αυστραλία, κατέκτησε την πρωτιά και προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Την πρώτη θέση του Α’ ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που φιλοξενείται στο Βόλο, «σφράγισε» και τυπικά η εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών. Το συγκρότημα του Περικλή Δαμάσκου επιβλήθηκε εύκολα 16-4 του Πουέρτο Ρίκο και, ευνοούμενο στην ισοβαθμία με την Αυστραλία, κατέκτησε την πρωτιά και προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Η ελληνική ομάδα έχει ρεπό την Πέμπτη και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την Ουγγαρία (παίζει την Πέμπτη στο χιαστί με τη Βραζιλία), διεκδικώντας μία θέση στην τετράδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βρετανία: 39χρονος κατηγορείται ότι βοήθησε τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ιράν
- Κίνα: Κατολίσθηση με άγνωστο αριθμός ανθρώπων που θάφτηκαν ζωντανοί κάτω από τα ερείπια
- Ευρωζώνη: Κάτω από τα επίπεδα του 2021 οι πραγματικοί μισθοί – Μείωση σχεδόν 2%, πού βρίσκεται η Ελλάδα
- ΑΕΚ και Μοντερέι τα βρήκαν για τον Πινέδα – Επιστρέφει στο Μεξικό
- Κικίλιας από Χαλκίδα: «Υψηλού επιπέδου Ναυπηγεία – Το νέο λιμάνι αλλάζει την περιοχή»
- Τσουκαλάς σε Γεωργιάδη: Είστε η μόνη κυβέρνηση που πανηγυρίζει γιατί παραπέμπουν στελέχη της στη Δικαιοσύνη

