
Μάχη με τις φλόγες στο Μαίναλο και τη Σπάρτη δίνει η Πυροσβεστική
Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Πελοπόννησο, στο Μαίναλο και στον Κεφαλά Σπάρτης. Η πυροσβεστική δίνει μάχη με τις φλόγες, για να τις θέσει υπό έλεγχο. Η φωτιά στο Μαίναλο χαρακτηρίζεται επικίνδυνη, καθώς βρίσκεται στην περιοχή που είχε καεί ξανά το 2000.
Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Πελοπόννησο. Η πρώτη εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στον Κεφαλά Σπάρτης. Η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εθελοντικές οργανώσεις και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.
Η δεύτερη, που εκδηλώθηκε στις 7.30 το απόγευμα σε δασική έκταση στα Λυκόχια Μεγαλόπολης, είναι σε πλήρη εξέλιξη και καίει δάσος.
Η Πυροσβεστική την χαρακτηρίζει επικίνδυνη, καθώς βρίσκεται στην καρδιά του Μαινάλου, στην περιοχή που είχε καεί ξανά, στις μεγάλες φωτιές του 2000.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Basketball Sphere: «Oι τρεις παίκτες που είναι πιθανό να μην συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό»
- Μαζική η φυγή προς τη σύνταξη – Υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 110.000 οι αιτήσεις το πρώτο 6μηνο του 2026
- Βενεζουέλα: Πάνω από 3.300 νεκροί από τους σεισμούς – Θάβουν θύματα με αριθμούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Φάμελλος και Πολάκης λύνουν τις διαφορές τους – Έρχονται παραιτήσεις βουλευτών
- ΠΑΣΟΚ: Διεύρυνση στη Θεσσαλονίκη με δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πολιτική τυμβωρυχία




