Κάθε χρόνο ο ευρωπαϊκός οργανισμός ήχου και εικόνας EISA ανακηρύσσει τον καλύτερο ανά κατηγορία οπτικοακουστικό εξοπλισμό που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη τους προηγούμενους 12 μήνες. Σε ότι αφορά τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ο οργανισμός ανέδειξε τα ακόλουθα:


Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση ενός HTC ChaCha, προσφορά της HTC στους επισκέπτες του tech.in.gr. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 14 Νοεμβρίου 2011.

Ενημέρωση: Η κλήρωση ανέδειξε ως νικήτρια την Αναστασία Κούβαρη!


  • Καλύτερο φωτογραφικό κινητό για την Ευρώπη την τρέχουσα περίοδο χαρακτηρίζεται από τους επαγγελματίες το Sony Ericsson Xperia Arc. Η κάμερα του Xperia Arc βασίζεται στον αισθητήρα thw Sony Exmor R με ανάλυση 8,1 Mpixel που παράγει λεπτομερείς φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Υποστηρίζει λήψη βίντεο στα 720p, έχει LED flash και υποστηρίζει την απόδοση γεωγραφικών συντεταγμένων στις φωτογραφίες. Βασίζεται στο Android v2.3 και έχει επεξεργαστή 1GHz. Τέλος, διαθέτει έξοδο micro HDMI όχι μόνο για την αναπαραγωγή ταινιών και φωτογραφιών στην τηλεόραση αλλά και για την προβολή του περιεχομένου του (mirroring) σε μεγαλύτερη οθόνη.
  • Η Sony Ericsson απέσπασε ένα ακόμα σημαντικό βραβείο, αυτό για το σεβασμό στο περιβάλλον (Green), με το Sony Ericsson Xperia mini. Σύμφωνα με την επιτροπή, η κατανάλωση ενέργειας στο Xperia mini είναι η χαμηλότερη όλων των ανταγωνιστικών κινητών τηλεφώνων, με οποιονδήποτε τρόπο κι αν χρησιμοποιείται η συσκευή: για κλήσεις, μουσική, πρόσβαση στο Ίντερνετ ή ακόμα ως κάμερα. Επίσης, ανακυκλώνεται από την μεγαλύτερη εταιρεία ανακύκλωσης SIMS Mirec Recycling Solutions, γεγονός που αποδεικνύει ότι σε ότι αφορά την ανάλυση της σύνθεσής του, το Sony Ericsson Xperia Mini είναι επίσης το καλύτερο, αναφέρεται στην περιγραφή.

Το βραβείο της ΕΙSA αποτελεί την αναγνώριση των προϊόντων που θα εκτιμηθούν από ένα ενθουσιώδες αλλά υψηλών απαιτήσεων επαγγελματικό κοινό. Σε αυτό, συγκαταλέγονται επαγγελματίες που οι απαιτήσεις τους από τις προηγμένες τεχνολογίες συμπεριλαμβάνουν εκτός από την εκπληκτική εργονομία και την έκφραση σχεδιασμού, την εξαιρετική συνολικά απόδοση σε σχέση με το κόστος. Τα βραβεία επιλέγονται από επιτροπές που είναι σε θέση να αναγνωρίζουν την υψηλή ποιότητα και τις δημιουργικές δυνατότητες των προϊόντων και στις οποίες συμμετέχουν περισσότερα από 50 διακεκριμένα περιοδικά φωτογραφίας, εικόνας, ήχου και φορητών ηλεκτρονικών συστημάτων, από 20 ευρωπαϊκές χώρες.

In.gr Τεχνολογία