Δύο συλλήψεις και 18 προσαγωγές έγιναν την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ κατά τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν από οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Europa league. Συγκεκριμένα ο ένας συνελήφθη γιατί είναι στην κατοχή του πιστόλι φωτοβολίας και στιλέτο, ενώ ο δεύτερος για κατοχή ναρκωτικών. Παράλληλα έγιναν και 18 προσαγωγές. Να σημειωθεί ότι 12 αστυνομικοί τραυματίστηκαν, εκ των οποίων 9 παραμένουν για νοσηλεία.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.