Γερουλάνος: «Ας ξεκινήσει με μικρή καθυστέρηση το πρωτάθλημα»
Την πεποίθηση ότι θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ -παρά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας- εξέφρασε πριν από λίγο στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, επαναλαμβάνοντας πάντως ότι την απόφαση θα την πάρει η Σούπερ Λιγκ και η ΕΠΟ. «Θα μπορούσε να αναβληθεί για λίγες ημέρες, στην περίπτωση που χρειάζεται χρόνος για την καλύτερη οργάνωση», ανέφερε πάντως ο Παύλος Γερουλάνος.
Την πεποίθηση ότι θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα της Super League -παρά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας- εξέφρασε πριν από λίγο στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού.{{{ audio1 }}}
Ο Παύλος Γερουλάνος πρόσθεσε ότι το πρωτάθλημα θα μπορούσε να αναβληθεί για λίγες ημέρες, στην περίπτωση που χρειάζεται χρόνος για την καλύτερη οργάνωση, ωστόσο συμπλήρωσε ότι αυτό είναι θέμα της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ.
Χαρακτηριστικά είπε ότι δεν είναι απαραίτητο με κάθε δικαστήριο να σταματάνε οι υπόλοιπες διαδικασίες: «Μία δικαστική διαδικασία προχωράει. Φανταστείτε αν λέγαμε ό,τι βρίσκεται στις αίθουσες δεν συνεχίζει τίποτα που έχει σχέση μαζί του».
Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η μάχη που δίνουμε και εμείς ως Πολιτεία αλλά και οι αρχές του Ποδοσφαίρου πρέπει να είναι διαχρονική» και συνέχισε:
«Η έφεση δημιούργησε ένα πισωγύρισμα. Μας αφήνει ερωτηματικά αν θα κρίνει σωστά και στη συνέχεια».
Και κατέληξε: «Αυτά που λέμε τα πιστεύουμε. Έχουμε παραπάνω από υποχρέωση να προσφέρουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα και χωρίς βία στην ελληνική οικογένεια».
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις