Προτεραιότητα στις μη εισηγμένες δίνει η κυβέρνηση εν όψει των αποκρατικοποιήσεων
Η υποχώρηση των τιμών του χρηματιστηρίου, αλλά και το άσχημο επενδυτικό κλίμα στις διεθνείς αγορές προβληματίζει την κυβέρνηση όσον αφορά το φιλόδοξο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων που έχει δεσμευτεί να υλοποιήσει.
Η υποχώρηση των τιμών του χρηματιστηρίου, αλλά και το άσχημο επενδυτικό κλίμα στις διεθνείς αγορές προβληματίζει την κυβέρνηση όσον αφορά το φιλόδοξο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων που έχει δεσμευτεί να υλοποιήσει.
Με τις τιμές των ελληνικών μετοχών να έχουν υποχωρήσει στα χαμηλότερα επίπεδα της τελευταίας δεκαπενταετίας, το οικονομικό επιτελείο προσαντολίζετια τώρα να δώσει προτεραιότητα στις μη εισηγμένες προς ιδιωτικοποίηση εταιρείες.
Παράλληλα θα παραχωρηθούν και νέες άδειες για παιχνίδια στον ΟΠΑΠ («φρουτάκια»). Το υπάρχον σχέδιο προβλέπει ότι ο ΟΠΑΠ θα λάβει 36.500 άδειες για µηχανές βιντεολόττο («φρουτάκια») και θα δώσει υπεργολαβία τις µισές από αυτές. Για τις νέες άδειες παιγνίων για τον ΟΠΑΠ υπάρχουν ορισµένες εκκρεµότητες µε την ΕΕ, καθώς η χορήγηση άδειας για 16.500 «φρουτάκια» απευθείας στον ΟΠΑΠ ενδεχοµένως να χαρακτηριστεί κρατική ενίσχυση. Γίνονται ενέργειες για να εξασφαλιστεί το ΟΚ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υποκλοπές: μια ευκαιρία να σωθεί η χαμένη τιμή της Ελληνικής Δικαιοσύνης
- H Κάρα Ντελεβίν στο Playboy – «Οι άνθρωποι θα πουν ότι η μουσική μου είναι κακή χωρίς καν να την ακούσουν»
- ISOMAT: Το όραμα που διαμόρφωσε μια νέα αγορά στην Ελλάδα και εξελίχθηκε σε έναν σύγχρονο διεθνή Όμιλο
- Αν Χάθαγουεϊ: Τι αποκαλύπτει για την τρίτη εγκυμοσύνη της
- Αμαλιάδα: Ξυλοκόπησαν 42χρονο πατέρα επειδή τους έκανε παρατήρηση για τις κόντρες με μηχανές
- Ντε Λα Φουέντε: «Αντιμετωπίσαμε μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, αλλά αυτοί αντιμετώπισαν την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»



