
Χάλκινο μετάλλιο για τη Στεφανίδη στην Πανεπιστημιάδα της Κίνας
Μετά το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στην Οστράβα, η Κατερίνα Στεφανίδη φαίνεται ότι... εθίστηκε στις επιτυχίες, αφού περίπου ένα μήνα μετά, η 21χρονη επικοντίστρια πήρε το χάλκινο στην Πανεπιστημιάδα της Κίνας με άλμα στα 4,45μ., επίδοση που ισοφαρίζει το ατομικό ρεκόρ της.
Μετά το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στην Οστράβα, η Κατερίνα Στεφανίδη φαίνεται ότι… εθίστηκε στις επιτυχίες, αφού περίπου ένα μήνα μετά, η 21χρονη επικοντίστρια πήρε το χάλκινο στην Πανεπιστημιάδα της Κίνας με άλμα στα 4,45μ., επίδοση που ισοφαρίζει το ατομικό ρεκόρ της.
Η πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, η οποία σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, προσπάθησε να συντρίψει και το ρεκόρ της, αλλά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,55μ., μένοντας πίσω από την χρυσή Ρωσίδα Αλεξάντρα Κιριάσοβα (4,65μ.) και την αργυρή Τίνα Σουτέι, η οποία έμεινε στα 4,55μ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στα Σελίνια Σαλαμίνας – Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους, «παραμείνετε σε ετοιμότητα»
- Ποια ήταν η πρώτη ανάμνηση του Νίκου Ανδρουλάκη από αγώνα Μουντιάλ;
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως κομματάρχης παλαιού τύπου, γράφει εκθέσεις ιδεών
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης λειτουργεί ως ο μεγάλος εκμαυλιστής που εκπαιδεύει τη χώρα στην ανοχή στη διαφθορά
- Το σπουδαίο μήνυμα του Μέσι: «Ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό, η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία»
- Φταίει το Taxi Driver που έχουμε σήμερα να κάνουμε με κάτι τύπους σαν τον Άντριου Τέιτ;

