
Υπό έλεγχο πύρινα μέτωπα στην Αιτωλοακαρνανία και το Ρέθυμνο
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Άγιος Μάμας, στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Παρά το γεγονός ότι η φωτιά είχε δύο μέτωπα, ένα εκ των οποίων σε δύσβατο σημείο, τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε εξάλλου σε δασική έκταση στην περιοχή Αερόπετρα, στο Δήμο Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, πιθανότατα από κεραυνό. Και σε αυτήν την περίπτωση η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό μερικό έλεγχο.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Άγιος Μάμας, στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
Παρά το γεγονός ότι η φωτιά είχε δύο μέτωπα, ένα εκ των οποίων σε δύσβατο σημείο, τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.
Επί τόπου έσπευσαν 14 πυροσβέστες, με επτά οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο, ενώ από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποίησε ένα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε εξάλλου σε δασική έκταση στην περιοχή Αερόπετρα, στο Δήμο Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, πιθανότατα από κεραυνό.
Για την κατάσβεσή της έσπευσαν 20 πυροσβέστες, με οκτώ οχήματα, οκτώ άτομα πεζοπόρο και τρία αεροσκάφη της πυροσβεστικής.
Και σε αυτήν την περίπτωση η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό μερικό έλεγχο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αδημοσίευτα σκίτσα του «Γουίνι το Αρκουδάκι» αποκαλύπτουν πώς γεννήθηκε ο ήρωας
- Παρίσι: Συμβολικός ο χαρακτήρας της διεθνούς διάσκεψης για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
- H ωκεάνια κυκλοφορία στον Ατλαντικό «οδεύει προς κατάρρευση» – Απειλή για το κλίμα της Ευρώπης
- Πετράλωνα: Χειροπέδες σε 27χρονο που παρέλαβε ταχυδρομικό δέμα με «βούτυρο» κάνναβης και ροζ κοκαΐνη
- Βαριά τιμωρία στον Ταϊρίκ Τζόουνς για τη χειρονομία στο ΟΑΚΑ (pic)
- Λονδίνο: Ύποπτο περιστατικό κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ ερευνά η αστυνομία


