
Σε τροχιά ανάκαμψης την Τετάρτη οι ασιατικές αγορές
Μπορεί οι ανακοινώσεις της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ να μην ενθουσίασαν τη Γουολ Στριτ, ωστόσο, οι ασιατικές αγορές πήραν βαθιά «ανάσα» και την Τετάρτη κινούνται σε θετικό ρυθμό. Στο Τόκιο ο Nikkei έκλεισε με άνοδο 94,26 μονάδων (+1,05%) και διαμορφώθηκε στις 9.038,74 μονάδες, έπειτα από υποχώρηση κατά 7,5% στις προηγούμενες τρεις συνεδριάσεις.
Μπορεί οι ανακοινώσεις της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ να μην ενθουσίασαν τη Γουολ Στριτ, ωστόσο, οι ασιατικές αγορές πήραν βαθιά «ανάσα» και την Τετάρτη κινούνται σε θετικό ρυθμό.
Στο Τόκιο ο Nikkei έκλεισε με άνοδο 94,26 μονάδων (+1,05%) και διαμορφώθηκε στις 9.038,74 μονάδες, έπειτα από υποχώρηση κατά 7,5% στις προηγούμενες τρεις συνεδριάσεις.
Ακόμα και ο ιδιαίτερα ευάλωτος τις προηγούμενες ημέρες δείκτης Kospi στη Σεούλ κερδίζει 4%.
Κέρδη 3,24% και για τον δείκτη Hang Sheng στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πανελλαδικές 2026: «Περιμέναμε να πέσει τεχνητή νοημοσύνη» – Πώς σχολιάζουν οι υποψήφιοι τα θέματα στα ΕΠΑΛ
- Τσουκαλάς: Η στέγαση είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο των λίγων – Η κυβέρνηση επιμένει σε λάθος λύσεις
- Τελικός Champions League: Πορνοστάρ έδωσε… έξτρα κίνητρο στον τερματοφύλακα της Παρί – Τι απάντησε η σύζυγός του
- Ανατροπή αυτοκινήτου στον Κηφισό – Αυξημένη κίνηση
- Είναι η Ελλάδα μια άδικη χώρα; – Οι πολίτες ζητούν οικονομική δικαιοσύνη
- Διασπάται η Νέα Αριστερά – Μένει χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα

