Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Βελτιώνοντας την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρης αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Κάλιαρι, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του σε ιταλικό έδαφος, με σκορ 1-1. Στο 19', μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Λορέντζο Αριαούντο άνοιξε το σκορ και στο 50' ο Καρίμ Σολτάνι, με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Κώστα Καπετάνου, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Βελτιώνοντας την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρης αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Κάλιαρι, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του σε ιταλικό έδαφος, με σκορ 1-1. Στο 19′, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Λορέντζο Αριαούντο άνοιξε το σκορ και στο 50′ ο Καρίμ Σολτάνι, με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Κώστα Καπετάνου, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Απόντες από το ματς για τους «κίτρινους» ήταν οι διεθνείς, Μιχάλης Σηφάκης, Κρίστι Βανγκέλι. Η αποστολή του Αρη είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει το βράδυ της Τετάρτης στην Θεσσαλονίκη.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!