
Καύσωνας 48 ωρών με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 40 βαθμούς
Καύσωνας μικρής διάρκειας θα πλήξει την Τρίτη και την Τετάρτη τη χώρα, καθώς ο υδράργυρος θα αγγίξει τοπικά τους 40 βαθμούς Κελσίου, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα. Ωστόσο, από την Πέμπτη αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, ενώ τα μελτέμια στο Αιγαίο θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση έως 8 μποφόρ.
Καύσωνας μικρής διάρκειας θα πλήξει την Τρίτη και την Τετάρτη τη χώρα, καθώς ο υδράργυρος θα αγγίξει τοπικά τους 40 βαθμούς Κελσίου, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα.
Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα επίπεδα των 38 βαθμών, ενώ στη Θεσσαλονίκη ο υδράργυρος θα αγίξει τους 37 με 38 βαθμούς.
Θερμοκρασίες γύρω στους 39 βαθμούς Κελσίου αναμένονται στο Βόλο, την Πάτρα και την Καλαμάτα.
Γύρω στους 36 βαθμούς οι μέγιστες τιμές στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Ωστόσο, από την Πέμπτη αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, ενώ τα μελτέμια στο Αιγαίο θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση έως 8 μποφόρ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Αττική η θερμοκρασία την Πέμπτη δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στους 29 βαθμούς θα φτάσει το θερμόμετρο στη Θεσσαλονίκη.
Την Παρασκευή η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ένταση έως 7 μποφόρ, σημειώνοντας μικρή εξασθένηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ
- Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 31χρονο για τον βιασμό κοπέλας το 2022 στα Φαλάσαρνα
- Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γερμανία σε πισίνες, λίμνες και ποτάμια κατά τη διάρκεια του τριημέρου
- Η… κασέτα για το «καταστροφικό 2015» και οι «ωτακουστές του Predator» – Οι αιχμές Τουμασάτου και Χειλάκη από το Θησείο

