Τέσσερα μετάλλια για την Εθνική ομάδα στο Μεσογειακό Κύπελλο συγχρονισμένης
Τέσσερα μετάλλια, δύο χρυσά και δύο ασημένια, ήταν ο απολογισμός της ελληνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στο Μεσογειακό Κύπελλο που διεξήχθη στο Μπούστο Αρσίζιο της Ιταλίας. Τα χρυσά κατέκτησαν στο σόλο η Αννα Μαρία Αλεξανδρή με 155.653 και στο ντουέτο η Αννα Μαρία Αλεξανδρή και η Ειρήνη Μαρίνα Αλεξανδρή (αναπλ. η Βασιλική Παγώνα Αλεξανδρή) με 156.925.
Τέσσερα μετάλλια, δύο χρυσά και δύο ασημένια, ήταν ο απολογισμός της ελληνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στο Μεσογειακό Κύπελλο που διεξήχθη στο Μπούστο Αρσίζιο της Ιταλίας. Τα χρυσά κατέκτησαν στο σόλο η Αννα Μαρία Αλεξανδρή με 155.653 και στο ντουέτο η Αννα Μαρία Αλεξανδρή και η Ειρήνη Μαρίνα Αλεξανδρή (αναπλ. η Βασιλική Παγώνα Αλεξανδρή) με 156.925.
Τα ασημένια πήραν στο ομαδικό οι Αννα Μαρία Αλεξανδρή, Ειρήνη Μαρίνα Αλεξανδρή, Βασιλική Παγώνα Αλεξανδρή, Αγγελική Βουχάρα, Σοφία Μαλκογεώργου, Μελιτίνη Δημακάκου, Μυρτώ Καματερού, Αθανασία Τσόλα (αναπλ.: οι Αντωνία Μαζοκοπάκη, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Παρασκευή Κοφίδη, Ελενα Στραβάκου) με 152.245 και στο κόμπο οι Αννα Μαρία Αλεξανδρή, Ειρήνη Μαρίνα Αλεξανδρή, Βασιλική Παγώνα Αλεξανδρή, Αγγελική Βουχάρα, Σοφία Μαλκογεώργου, Μελιτίνη Δημακάκου, Μυρτώ Καματερού, Αθανασία Τσόλα, Αντωνία Μαζοκοπάκη, Βαλεντίνα Φαραντούρη (αναπλ.: οι Παρασκευή Κοφίδη, Ελενα Στραβάκου) με 81.070.
Η Ελλάδα κατέλαβε τη 2η θέση της γενικής κατάταξης με 545.893 βαθμούς. Πρώτη ήταν η Ιταλία με 547.175.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442