Η UEFA αναλαμβάνει την υπόθεση του Ολ.Βόλου
Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι έλαβε επιστολή από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία, στην οποία αναφέρεται ότι ο επιθεωρητής της Πειθαρχικής Επιτροπής τής UEFA θα αναλάβει να διερευνήσει το θέμα του, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι έλαβε επιστολή από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία, στην οποία αναφέρεται ότι ο επιθεωρητής της Πειθαρχικής Επιτροπής τής UEFA θα αναλάβει να διερευνήσει το θέμα του, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Στο ίδιο κείμενο τονίζεται ότι η κίνηση αυτή προήλθε από καταγγελία της θεσσαλικής ομάδας προς τις ΕΠΟ, UEFA και FIFA.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ύστερα από τις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και την ενημέρωση σε UEFA, FIFA και ΕΠΟ σχετικά με την κατάπτυστη απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας όπου καταργήθηκε η κατά συνείδηση δικαστική κρίση, τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και το τεκμήριο της αθωότητας διότι δεν ελήφθησαν υπόψη πραγματικά γεγονότα και περιστατικά, δεν κλήθηκαν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές για μάρτυρες, η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη στα πολιτικά ποινικά δικαστήρια καθώς και όπως προκύπτει κατευθύνθηκε από εξωγενείς πολιτικές παρεμβάσεις, ο επιθεωρητής της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΟΥΕΦΑ θα διερευνήσει το όλο θέμα ύστερα από επιστολή που εστάλη από την ΟΥΕΦΑ στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η τελική βαθμολογία του Europa League
- Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στα playoffs του Europa League
- Λιόν – ΠΑΟΚ 4-2: Έπαιξε για τους αδικοχαμένους οπαδούς του και «λύγισε» με 10 παίκτες
- Η Starlink άλλαξε τροχιά 4.400 δορυφόρων κατά 70 χλμ μετά από παρολίγον σύγκρουση με δορυφόρο από την Κίνα
- Παναθηναϊκός-Ρόμα 1-1: Ο Ταμπόρδα φώναξε «παρών»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 30.01.2026]

