Τον τερματισμό της συνεργασίας της με τον έμπειρο αμυντικό, Γκαμπριέλ Μιλίτο, ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα στην επίσημη ιστοσελίδα της. Ο 30χρονος έμεινε ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα, την Ιντεπεντιέντε. Η Ρόμα, η Γαλατασαράι και η Σαραγόσα έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά ο Μιλίτο δείχνει αποφασισμένος να επιστρέφει στην ομάδα της πατρίδας του.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις