Διορθωτικό δελτίο τιμών φαρμάκων έδωσε το υπουργείο Υγείας
Διορθωτικό δελτίο τιμών φαρμάκων, που περιέχει 1.230 μειώσεις τιμών και 1.630 αυξήσεις, δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη από το υπουργείο Υγείας. Οι νέες τιμές ισχύουν από την Παρασκευή 5 Αυγούστου.
Διορθωτικό δελτίο τιμών φαρμάκων με τις ανώτατες τιμές πώλησης που θα ισχύσουν σε όλη την Επικράτεια δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη από το υπουργείο Υγείας.
Το δελτίο περιέχει 1.230 μειώσεις τιμών και 1.630 αυξήσεις και οι νέες τιμές ισχύουν από την Παρασκευή 5 Αυγούστου.
Όπως αναφέρεται, στις χονδρικές και νοσοκομειακές τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ, ενώ στις λιανικές έχει συμπεριληφθεί και ο ΦΠΑ 6,5%, που αναλογεί.
Στις περιοχές, όπου ισχύουν μειωμένες τιμές ΦΠΑ, τα φάρμακα θα πωλούνται σε λιανικές τιμές μειωμένες κατά 1,41%.
Σημειώνεται ότι αρχικά, το δελτίο είχε αναρτηθεί την Τετάρτη, αλλά ακολούθως αποσύρθηκε, προκειμένου να γίνουν κάποιες διορθώσεις και σήμερα (Πέμπτη) εκδόθηκε η ορθή επανάληψη.
Το νέο δελτίο τιμών έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Υγείας.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων