
Στην αναμονή παραμένει η ΑΕΚ για Ντιόπ και Μίτσελ
Στην αναμονή παραμένει η ΑΕΚ για τις περιπτώσεις των Ντιόπ και Μίτσελ καθώς ούτε τη Δευτέρα υπήρξε κάποια εξέλιξη, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη. Οι άνθρωποι της Ένωσης επικοινώνησαν με τον μάνατζερ του Σενεγαλέζου αμυντικού μέσου και θα ξαναμιλήσουν την τετάρτη πιθανότατα για να λύσουν τη συνεργασία τους. Η πλευρά του Μίτσελ τόνισε ότι αναμένει την ειδοποίηση της Μπέρμπιγχαμ για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Στην αναμονή παραμένει η ΑΕΚ για τις περιπτώσεις των Ντιόπ και Μίτσελ καθώς ούτε τη Δευτέρα υπήρξε κάποια εξέλιξη, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη. Οι άνθρωποι της Ένωσης επικοινώνησαν με τον μάνατζερ του Σενεγαλέζου αμυντικού μέσου και θα ξαναμιλήσουν την τετάρτη πιθανότατα για να λύσουν τη συνεργασία τους.
Η πλευρά του Μίτσελ τόνισε ότι αναμένει την ειδοποίηση της Μπέρμπιγχαμ για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Οι Αγγλοι κερδίζουν χρόνο, ενώ δεν αποκλείεται να επαναφέρουν στο τραπέζι το ενδεχόμενο δανεισμού του Ισπανού, κάτι που θα φανεί εντός της ημέρας.
Πάντως, ο εκπρόσωπος του Μίτσελ σε επικοινωνία που είχε με τους «κιτρινόμαυρους» ανέφερε πως περιμένει το πρωί της Τρίτης ειδοποίηση της Μπέρμιγχαμ για να μεταβεί στην Αγγλία.
Έπειτα, ο Ισπανός ατζέντης θα έρθει στην Ελλάδα μαζί με τον πελάτη του και, εφόσον διακανονίσουν τα οφειλόμενα της ΑΕΚ προς τον Μίτσελ, θα προχωρήσουν στις τελικές διαπραγματεύσεις και τις υπογραφές του νέου 2ετούς (1+1 πιθανότατα) συμβολαίου του.
Εξάλλου, την Τρίτη αναμένεται να υπάρξει και συνάντηση του Μανόλο Χιμένεθ με τη διοίκηση της Ενωσης. Ο Ισπανός περιμένει να καλυφθεί το κενό του Ντιόπ και στην περίπτωση που αποκτηθεί ο Μίτσελ, ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να… συμβιβαστεί με το γεγονός ότι η Ένωση δεν θα μπορέσει να κάνει άλλη μεταγραφή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΛΑΣ για φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Απουσιάζει το θεμέλιο ενός σύγχρονου συστήματος διαχείρισης κινδύνων
- H Τουρκία απαγόρευσε ΛΟΑΤΚΙ+ κρουαζιέρα με περφόρμερ την Πάτι ΛουΠον
- «Αστήρικτη η επίθεση στον Τσίπρα», λέει ο Σαουλίδης της ΕΛΑΣ – «Είμαστε η κυβερνώσα αριστερά, ‘τουρλουμπούκι’ είναι η πολιτική ΝΔ»
- Χαλκίδα: Μεγάλη φωτιά – Σηκώθηκαν 6 εναέρια μέσα – Ήχησε το 112
- Μαρούσι: «Αν ήμουν όρθιος τα σίδερα θα είχαν μπει στο κεφάλι μου»
- «Νέος προπονητής της Εθνικής Γερμανίας ο Κλοπ – Αποδέχθηκε την πρόταση» (pic)



