
Στο CAS προσφεύγει ο Ολυμπιακός Βόλου ενάντια στον υποβιβασμό του
Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στο CAS, ενάντια στην ποινή υποβιβασμού που του υπεβλήθη από την Σούπερ Λιγκ σχετικά με την υπόθεση με το σκάνδαλο των στημένων, στην οποία φέρονται να εμπλέκονται η ομάδα και ο Αχιλλέας Μπέος. Η κίνηση αυτή των Βολιωτών θα γίνει μετά το τέλος της διαδικασίας από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στο CAS, ενάντια στην ποινή υποβιβασμού που του υπεβλήθη από την Σούπερ Λιγκ σχετικά με την υπόθεση με το σκάνδαλο των στημένων, στην οποία φέρονται να εμπλέκονται η ομάδα και ο Αχιλλέας Μπέος.
Η κίνηση αυτή των Βολιωτών θα γίνει μετά το τέλος της διαδικασίας από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει ότι όλη η δικογραφία έχει ήδη δοθεί σε δικηγόρο καθηγητή της νομικής εξειδικευμένο σε θέματα προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς επίσης και σε δικηγορικό γραφείο της Ελβετίας που χειρίζεται αθλητικές υποθέσεις στο CAS, όπου και θα προσφύγουν τόσο ο Αχιλλέας Μπέος όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου μετά το τέλος της διαδικασίας από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.
» Στην εκδίκαση της έφεσης του Αχιλλέα Μπέου και του Ολυμπιακού Βόλου, το παρών θα δώσει και νομικός από το δικηγορικό γραφεία της Ελβετίας, για να παρακολουθήσει τη διαδικασία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η πετρελαϊκή κρίση θα είναι «πολύ χειρότερη» τον Απρίλιο, δηλώνει ο επικεφαλής του ΔΟΕ
- Η πολιτική του Λανουά με την βαθμολόγηση των ξένων διαιτητών
- Κρήτη: «Η μέρα θα γίνει νύχτα, να το τώρα» – Τρομοκρατημένη γιαγιά βλέπει τον «κόκκινο» ουρανό και κάνει τον σταυρό της
- Αποτροπιασμός: Ανήμερα της Ημέρας Τρανς Ορατότητας ο Λευκός Οίκος επιτίθεται στους ΛΟΑΤΚΙ+
- Τέμπη: Με εντάσεις, ισχυρή αστυνομική παρουσία και αντιδράσεις η δίκη – «Η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της»
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στις 18:00 αντί για τις 20:00 ο 3ος ημιτελικός της Novibet Volley League



