
Ήττα του Εργοτέλη από την Αλκμααρ, ικανοποιημένος ο Καραγεωργίου
Ο Εργοτέλης γνώρισε την πρώτη ήττα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, με 1-0 από την σαφώς πιο έτοιμη Αλκμααρ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή στην Ολλανδία. Το γκολ σημείωσε ο Ορτίζ με πλασέ στο 15'. «Παίξαμε έτσι όπως θέλω να παίζουμε αυτή την εποχή» τόνισε ο Καραγεωργίου.
Ο Εργοτέλης γνώρισε την πρώτη ήττα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, με 1-0 από την σαφώς πιο έτοιμη Αλκμααρ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή στην Ολλανδία. Το γκολ σημείωσε ο Ορτίζ με πλασέ στο 15′.
Αμέσως μετά τη λήξη, ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου δήλωσε:
«Μέσα σε δύο ημέρες παίξαμε δύο παιχνίδια υψηλού επιπέδου και σε μεγάλο βαθμό ανταποκρίθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας. Το σημερινό παιχνίδι είχε πιο υψηλό βαθμό δυσκολίας. Παίξαμε έτσι όπως θέλω να παίζουμε αυτή την εποχή. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ, ωστόσο δεν είχαμε την σωστή σκέψη για να ολοκληρώσουμε τις φάσεις. Για την περίοδο που βρισκόμαστε και τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα που παρουσιάσαμε. Συνεχίζουμε την δουλειά και έχουμε ακόμα ένα μήνα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».
ΑΛΚΜΑΑΡ: Μαρκέλις, Γκούντμιντσον, Φάλκενμπουργκ, Μάτενς, Κλάναν, Ελμ, Πόλσεν, Μοϊσάντερ, Χόλμαν, Ορτίζ, Μπέμτσκοπ. Επαιξαν και οι: Ρέινεν, Μάχερ, Βέρνμπλουμ, Χέιμπλοκ, Μπράουν, Λούκασεν, Μπόιμανς.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πίρσον, Σασιασβίλι, Βίσιο (75′ Πρωτογεράκης), Χίμπλινγκερ (75′ Γιοβάνοβιτς), Σαρρής (75′ Κανδηλάκης), Μπέτο (70′ Κυριακίδης), Τζούνιορ (75′ Τζανακάκης), Ολίσε (70′ Χαντί), Κουτσιανικούλης (75′ Λεάλ), Ρομάνο (75′ Χρυσοφάκης), Μπούντιμιρ (46′ Κατσικοκέρης).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης λειτουργεί ως ο μεγάλος εκμαυλιστής που εκπαιδεύει τη χώρα στην ανοχή στη διαφθορά
- Το σπουδαίο μήνυμα του Μέσι: «Ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό, η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία»
- Φταίει το Taxi Driver που έχουμε σήμερα να κάνουμε με κάτι τύπους σαν τον Άντριου Τέιτ;
- «Το ασθενοφόρο έκανε τούμπες»: Πώς συνέβη το δυστύχημα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες στα Χανιά
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος για επίθεση εναντίον 41χρονου με εξάρτημα ψαρέματος
- Συγκινήθηκε στο «αντίο» του ο Ντεσάν: «Δύο, τρία μηνύματα με έκαναν να κλάψω – Θα μου λείψει η Εθνική» (vid)



