
Φονική έκρηξη βόμβας με 19 νεκρούς στο Αφγανιστάν
Σε 19 ανέρχονται οι Αφγανοί πολίτες που σκοτώθηκαν από έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας κατά τη διέλευση μικρού λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν, στην επαρχία Χελμάντ, προπύργιο των Ταλιμπάν. Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο της έκρηξης και ελέγχουν την περιοχή.
Σε 19 ανέρχονται οι Αφγανοί πολίτες που σκοτώθηκαν από έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας κατά τη διέλευση μικρού λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν, στην επαρχία Χελμάντ, προπύργιο των Ταλιμπάν.
Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει από την περιοχή Ναρ-ε-Σαράζ και κατευθυνόταν στην πρωτεύουσα της επαρχίας Χελμάντ, Λασκάρ Γκα.
Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο της έκρηξης και ελέγχουν την περιοχή.
«Έχουμε αναγνωρίσει την ταυτότητα μίας γυναίκας και τριών ανδρών μέχρι στιγμής» δήλωσε αξιωματούχος.
Η Λασκάρ Γκα είναι μια από τις πρώτες περιοχές του Αφγανιστάν, η ευθύνη για την ασφάλεια της οποίας παραδόθηκε αυτόν τον μήνα από το ΝΑΤΟ στις αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μυστήριο με τον Ρονάλντο και την… επίκληση στον Αλλάχ πριν εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στην Κροατία (vid)
- Στρατιωτική Ιστορία: Πολύτιμος οδηγός του ανθρώπου
- Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Πλαίσιο Computers
- Φωτιά στο Σπαθοβούνι Κορινθίας κοντά στα διόδια της εθνικής οδού – Ήχησε το 112, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις
- Ο Μουράτογλου επιβεβαίωσε τη συνεργασία του με τον Τσιτσιπά: «Θα είμαι στην ομάδα του»
- Αλέξης Τσίπρας: «Εσείς ρωτάτε; Εγώ απαντώ» – Απαντά σε ερωτήσεις νέων για στεγαστικό και ενοίκια

