Το 93% της Εμπορικής Τράπεζας κατέχει πλέον η Credit Agricole
To 93% της Εμπορικής Τράπεζας, ή 476.371.723 μετοχές, κατέχει η Credit Agricole μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης και δρομολογεί τις διαδικασίες εξόδου της μετοχής της θυγατρικής της από το Χρηματιστήριο.
To 93% της Εμπορικής Τράπεζας ή 476.371.723 μετοχές κατέχει η Credit Agricole μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης και δρομολογεί τις διαδικασίες εξόδου της μετοχής της θυγατρικής της από το Χρηματιστήριο.
Συνολικά δηλαδή ο όμιλος της Credit Agricole μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης κατέχει το 98% της Εμπορικής Τράπεζας (93% απευθείας η Credit και 5% η Sacam).
Συγκεκριμένα σκοπεύει εντός περιόδου 3 μηνών από τη λήξη της περιόδου αποδοχής να ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς υπολοίπων μετοχών της δημόσιας πρότασης, που δεν προσφέρθηκαν και μεταβιβάσθηκαν στον όμιλο, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα στην Κεφαλαιαγορά.
Το τίμημα που θα καταβληθεί στους εναπομείναντες μετόχους της Εμπορικής θα είναι 1,76 ευρώ ανά μετοχή. Η περίοδος ενάσκησης του δικαιώματος εξαγοράς λήγει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται στη χώρα – Εκκενώθηκαν κοινότητες κοντά στη Μαδρίτη
- Γιορτή σήμερα 23 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 23.07.2026]
- Οι Χιτ απέλυσαν τον υπεύθυνο του καναλιού μετά την γκάφα με τον Λεμπρόν
- Επιθέσεις στο Ιράν από τις ΗΠΑ, ακούγονται εκρήξεις σε σημεία που χτυπήθηκαν και χθες
- Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ: «Το να είμαι μέρος αυτής της οικογένειας είναι σπουδαίο»


