Νίκη εξπρές για Δηλαβέρη/ Νικολαΐδου, «4Χ4» για Μπιλλήρη/ Ξενάκη
Μόλις 35 λεπτά χρειάστηκαν οι Αθηνά Δηλαβέρη / Κατερίνα Νικολαΐδου για να κάμψουν την αντίσταση των Μιμή Γκότζη / Ντίντα Νάστου, τις οποίες νίκησαν με 2-0 (21-10, 21-18) και να κατακτήσουν το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο σε Masters εφέτος. Το «4 στα 4» έκαναν οι Φερνάντο Μπιλλήρης / Μάνος Ξενάκης στο «Masters Νέστου του Πανελληνίου Σιρκουί Beach Volley 2011», επικρατώντας με 2-0 (21-12, 21-20) των Κώστα Αργυρακάκη / Ανδρέα Γκόρτσιανουκ.
Μόλις 35 λεπτά χρειάστηκαν οι Αθηνά Δηλαβέρη / Κατερίνα Νικολαΐδου για να κάμψουν την αντίσταση των Μιμή Γκότζη / Ντίντα Νάστου, τις οποίες νίκησαν με 2-0 (21-10, 21-18) και να κατακτήσουν το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο σε Masters εφέτος, μετά από δύο χαμένους τελικούς στο Πανελλήνιο Σιρκουΐ Beach Volleyball 2011.
Οι Δηλαβέρη / Νικολαΐδου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, κατακτώντας με σχετική ευκολία το πρώτο σετ, χάρη στην πολύ καλή άμυνα, που κράτησαν.
Στο δεύτερο σετ, αν και προηγήθηκαν γρήγορα με 11-6 και 12-7, οι Γκότζη / Νάστου ανέκτησαν την αυτοπεποίθησή τους και χάρη στο καλό σερβίς τους, «έτρεξαν» ένα σερί 4-0, που τις έφερε για πρώτη φορά σε απόσταση δύο μόλις πόντων από τις αντίπαλές τους. Η διαφορά διατηρήθηκε στους 2-3 πόντους μέχρι το σημείο που οι Δηλαβέρη / Νικολαΐδου έκαναν το 19-14 κι έβαλαν στην ουσία τις βάσεις για την επικράτησή τους.
Το 4Χ4 οι Μπιλλήρης / Ξενάκης
Το «4 στα 4» έκαναν οι Φερνάντο Μπιλλήρης / Μάνος Ξενάκης στο «Masters Νέστου του Πανελληνίου Σιρκουί Beach Volley 2011», επικρατώντας με 2-0 (21-12, 21-20) των Κώστα Αργυρακάκη / Ανδρέα Γκόρτσιανουκ στον τελικό του κυρίως ταμπλό των ανδρών.
Οι Μπιλλήρης / Ξενάκης ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους και κέρδισαν δίκαια τον τίτλο, κατακτώντας και το 4ο Masters.
Στο πρώτο σετ, οι Μπιλλήρης / Ξενάκης μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, παίρνοντας αρχικά προβάδισμα με εφτά πόντους (10-3), με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και στο +10 (15-5 και (17-7). Έτσι, κατέκτησαν με σχετική άνεση το πρώτο σετ με 21-12.
Στο δεύτερο μέρος, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα γι΄ αυτούς, καθώς, παρ΄ ότι προηγήθηκαν με 8-5 και 9-6, οι Αργυρακάκης / Γκόρτσιανουκ τους ισοφάρισαν σε 11-11, κάνοντας ένα σερί 3-0, για να περάσουν για πρώτη φορά μπροστά στο παιχνίδι με 12-11. Μάλιστα, κατάφεραν να προηγηθούν ακόμα και με 17-14, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των αντιπάλων τους, όμως, από την πλευρά τους, οι Μπιλλήρης / Ξενάκης ροκάνισαν τη διαφορά μ΄ ένα σερί 3-0, φέρνοντας το ματς στα ίσια (17-17). Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι, με τον Γκόρτσιανουκ να διαμορφώνει σε φάση διαρκείας το 20-20, όμως, ένα λάθος του ίδιου έκανε το 21-20, και στη συνέχεια ο Ξενάκης «έγραψε» το τελικό 22-20.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)