Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Επίσημη πρόταση ΠΑΟ για Ζεκά», γράφουν οι Πορτογάλοι

«Επίσημη πρόταση ΠΑΟ για Ζεκά», γράφουν οι Πορτογάλοι

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζεκά φαίνεται ότι βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από την Ιβηρική χερσόνησο, αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Σετούμπαλ για την απόκτηση του παίκτη. Μάλιστα και ο προεδρεύων αντιπρόεδρος. Δημήτρης Γόντικας, σε δηλώσεις του, παραδέχθηκε ότι υπάρχει επίσημη «κρούση» για την απόκτηση του 23χρονου. Αποθεραπεία και προβλήματα με Κοτσόλη, Ιωαννίδη. Ο Γκόμες σφυρίζει στη Δανία και ο... Ατρόμητος Κλάουσεν.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζεκά φαίνεται ότι βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από την Ιβηρική χερσόνησο, αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Σετούμπαλ για την απόκτηση του παίκτη. Μάλιστα και ο προεδρεύων αντιπρόεδρος. Δημήτρης Γόντικας, σε δηλώσεις του, παραδέχθηκε ότι υπάρχει επίσημη «κρούση» για την απόκτηση του 23χρονου.

Ο Ζεκά αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζεσουάλντο Φερέιρα, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη και θέλει να τον εντάξει στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, θεωρώντας ότι μαζί με τον Βίκτορ Βιτόλο, προσθέτει ποιότητα στο κέντρο.

Ο Ζεκά είναι μέσος με επιθετικές αρετές και πέρυσι μέτρησε 26 συμμετοχές με τη Σετούμπαλ στη Liga Sagres. Πλέον, στον Παναθηναϊκό υπάρχει η αισιοδοξία ότι το ζήτημα μπορεί να κλείσει θετικά ακόμα και μέσα στην ημέρα.

Αποθεραπεία και προβλήματα…

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής μια ημέρα μετά το φιλικό με τον Ατρόμητο, όπου οι «πράσινοι» προβλημάτισαν με την εμφάνιση τους, λίγες ημέρες πριν από το κρίσιμο ματς με την Οντένσε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας εκτός από τον Στέφανο Κοτσόλη και τον Γιώργο Ιωαννίδη.

Ο διεθνής γκολκίπερ υπέστη διάταση στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού στο φιλικό, ενώ από την άλλη ο νεαρός μπακ ξεκίνησε ήδη ατομικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει την κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γονάτου.

Ετυχισμένος και αισιόδοξος ο Κουίνσι στην Ελλάδα

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε μέσω του προφίλ του στο facebook ο Κουίνσι, ο οποίος έγραψε στον τοίχο του: «Υπόσχομαι ότι θα σκοράρω γκολ»!

Η αισιοδοξία του πλάγιου επιθετικού προέρχεται από το γεγονός ότι του αρέσει η χώρα μας και σημείωσε σε άλλη του ανάρτηση: «Η Ελλάδα είναι το καλύτερο μέρος που έχω πάει. Οι οπαδοί είναι πολύ καλοσυνάτοι, κάτι που εκτιμώ πάρα πολύ».

Ο Γκόμες σφυρίζει στη Δανία και ο… Ατρόμητος Κλάουσεν

Ο Ισπανός Κάρλος Κλος Γκόμες θα διευθύνει την αναμέτρηση της Οντένσε με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου και είναι ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Όσον αφορά στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ στις 2 Αυγούστου, την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Άγγλος Αντρέ Μάρινερ.

Στο μεταξύ, ο τεχνικός της Οντένσε, Χένρικ Κλάουσεν και το επιτελείο του, φαίνεται ότι έχουν κάνει μεγάλη έρευνα γύρω από τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο παιχνιδιού του. Έτσι, ο των Δανών προπονητής δήλωσε πως δεν ανησυχεί για τα παιχνίδια με το «τριφύλλι» στα προκριματικά του Champions League:

«Ο Βοηθός μου είδε τον Παναθηναϊκός στο φιλικό με τον Ατρόμητο και ουσιαστικά μου επιβεβαίωσε τις εντυπώσεις που είχα από το φιλικό με την Κολωνία. Με ενημέρωσε για την ενδεκάδα που ενδεχομένως να παρατάξει, όπως επίσης και το σύστημα με το οποίο προτίθεται να αγωνιστεί. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες, και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δεν φοβόμαστε, όμως, τίποτα. Έχουμε μεγάλη δίψα να τα καταφέρουμε και οφείλουμε να εμπιστευόμαστε τις δυνατότητές μας. Το ιδανικό, είναι να καταφέρουμε να σκοράρουμε και να νικήσουμε».

Και συνέχισε: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου επέτρεψε να αγωνιστώ σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο και υπόσχομαι στους οπαδούς πως θα σκοράρω γκολ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024