Κατάληψη στο γραφείο του Γ.Κουτρουμάνη από το ΠΑΜΕ
Κατάληψη στο γραφείο του υπουργού Εργασίας Γ.Κουτρουμάνη πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ, το πρωί της Πέμπτης, μετά την άρνησή του να δεχθεί αντιπροσωπεία εργαζομένων. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους εργατικών συνδικάτων, υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Κουτρουμάνη για το θέμα των Βαρέων και Ανθυγιεινών.
Κατάληψη στο γραφείο του υπουργού Εργασίας Γ.Κουτρουμάνη πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ, το πρωί της Πέμπτης, μετά την άρνησή του να δεχθεί αντιπροσωπεία εργαζομένων.
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους εργατικών συνδικάτων, υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Κουτρουμάνη για το θέμα των Βαρέων και Ανθυγιεινών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ανακαινίζω»: Τι καλύπτει το πρόγραμμα – Προβλέπονται αυξημένα εισοδηματικά κριτήρια
- Δημοψήφισμα στην Ντεπορτίβο για το όνομα της ομάδας
- Σιωπηλή επιδημία – Ο Έμπολα διαδιδόταν για μήνες χωρίς να γίνει αντιληπτός
- Μαδαγασκάρη και Γουινέα-Μπισάου υπέρ της μαροκινής θέσης για αυτόνομη Δυτική Σαχάρα
- Reuters: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ λέει ότι το εμπλουτισμένο ουράνιο πρέπει να μείνει στο Ιράν
- Εργατικό ατύχημα στα Γιαννιτσά: Τρεις τραυματίες μετά από κατάρρευση σκαλωσιάς
- Ντε Κολό: «Θα είναι η τελευταία μου σεζόν φέτος»
- Γουίλεμ Νταφόε: «Δεν με έχει ενοχλήσει που δεν έχω λάβει Όσκαρ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442