
Η ομάδα χάκερ LulzSec «χτύπησε» μέσα ενημέρωσης του ομίλου Μέρντοκ
Η ομάδα χάκερ LulzSec επέστρεψε στη δράση, «χτυπώντας» ιστοσελίδες μέσων ενημέρωσης του ομίλου News Corporation του Ρούπερτ Μέρντοκ. Στο, δε, πρωτοσέλιδο της βρετανικής ταμπλόιντ Sun ανήρτησαν ψευδή αναγγελία του θανάτου του μεγιστάνα του Τύπου, σημειώνοντας ότι βρέθηκε νεκρός «έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα παλάδιου, μετάλλου που χρησιμοποιείται στους καταλύτες των βενζινοκινητήρων και στα οδοντιατρικά σφραγίσματα».
Η ομάδα χάκερ LulzSec επέστρεψε στη δράση, «χτυπώντας» ιστοσελίδες μέσων ενημέρωσης του ομίλου News Corporation του Ρούπερτ Μέρντοκ. Στο, δε, πρωτοσέλιδο της βρετανικής ταμπλόιντ Sun ανήρτησαν ψευδή αναγγελία του θανάτου του μεγιστάνα του Τύπου.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο TechCrunch, η ομάδα LulzSec εμφάνισε στην πρώτη σελίδα της Sun την ψευδή πληροφορία σύμφωνα με την οποία «ο Ρούπερτ Μέρντοκ, αμφιλεγόμενος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, βρέθηκε, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, νεκρός στον κήπο του έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα παλάδιου, μετάλλου που χρησιμοποιείται στους καταλύτες των βενζινοκινητήρων και στα οδοντιατρικά σφραγίσματα.
Αργά χθες το βράδυ οι χρήστες του Ίντερνετ που ήθελαν να επισκεφθούν την πρώτη σελίδα της Sun περνούσαν κατευθείαν στο Twitter της LulzSec για να διαβάσουν το εξής μήνυμα: «Έχουμε καταλάβει τη Sun/News of the World… δεν πρόκειται παρά για την φάση Νο 1 – περιμένετε να δείτε τη Lulz τις επόμενες ημέρες».
Στις 25 Ιουνίου η LulzSec είχε ανακοινώσει το τέλος των δραστηριοτήτων της, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για μία εκστρατεία 50 ημερών που έφερε στο φως το πόσο ευάλωτα σε επιθέσεις είναι τα συστήματα πολλών κυβερνητικών και ιδιωτικών οργανισμών, όπως η CIA και η βρετανική αστυνομία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Μπορεί το Μουντιάλ 2026 να βάλει τέλος στον πόλεμο των Μπέκαμ; – «Κοινή λατρεία»
- Μεγάλο ρεκόρ από τον Ντιμάρκο
- Epic Fury: Πύραυλοι 36 δισ. δολ. που προορίζονταν για Κίνα «χωνεύτηκαν» από τα βουνά του Ιράν
- Αυτές οι ομάδες θα καταφέρνουν να προκριθούν στο Final Four της Αθήνας σύμφωνα με τον Βεζένκοφ (vid)
- Γιατί οι αεροπορικές δεν πρόκειται να μειώσουν τα αυξημένα ναύλα
- Άγιος Δημήτριος: Η στιγμή που ο 20χρονος φτάνει στο πάρκο Ασυρμάτου πριν τη δολοφονία του 27χρονου




