Επαναγορά των προνομιούχων μετοχών του Δημοσίου από την ATEBank
Στην επαναγορά του συνόλου των 937.500.000 προνομιούχων μετοχών, αντί συνολικού ποσού ευρώ 675 εκατ. ευρώ, που κατείχε το Ελληνικό Δημόσιο, προέβη η ΑΤΕbank.
Στην επαναγορά του συνόλου των 937.500.000 προνομιούχων μετοχών, αντί συνολικού ποσού ευρώ 675 εκατ. ευρώ, που κατείχε το Ελληνικό Δημόσιο, προέβη τη Δευτέρα η ΑΤΕbank.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η επαγορά έγινε σε υλοποίηση της απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 29.04.2011 και σύμφωνα με την 10/5/10.5.2011 εγκριτική απόφαση της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.