
Δύο αστυνομικοί τραυματίες από επίθεση κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια
Επίθεση με πέτρες, ξύλα και σφυριά δέχτηκαν λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης πέντε άνδρες των ΜΑΤ, που πραγματοποιούσαν πεζή περιπολία στα Εξάρχεια, από ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων. Από την επίθεση, που έγινε στη διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ένας εκ των οποίων σοβαρά.
Επίθεση με πέτρες, ξύλα και σφυριά δέχτηκαν λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης πέντε άνδρες των ΜΑΤ, που πραγματοποιούσαν πεζή περιπολία στα Εξάρχεια, από ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων.
Από την επίθεση, που έγινε στη διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ένας εκ των οποίων σοβαρά.
Ο σοβαρότερα τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Αμέσως στην περιοχή έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και οι κουκουλοφόροι τράπηκαν στα γύρω στενά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σκιάθος: Το σεισμικό παρελθόν προβληματίζει τους σεισμολόγους
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ποιοι και πώς μπορούν να αμφισβητήσουν το τεκμαρτό εισόδημα
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας για 2.000.000 εργαζομένους
- Ο Τζέφρι Έπσταϊν και το «τζαμί» του στο ιδιωτικό νησί της «κολάσεως» στην Καραϊβική
- Έτσι το στρες μπορεί να διαλύσει τη σχέση
- Υπερτουρισμός: Οι πόλεις που «πνίγονται» από τουρίστες – Η θέση της Αθήνας και το μεγάλο δίλημμα


