
Υποχώρησαν για άλλη μία ημέρα οι δείκτες στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ
Αντιμέτωποι με ισχυρές πιέσεις βρέθηκαν για άλλη μία ημέρα την Τρίτη οι δείκτες στα χρηματιστήρια της Ευρώπης και στις ΗΠΑ, με τους επενδυτές να αντιδρούν με νευρικότητα στη έλλειψη σαφών αποφάσεων για τη κρίση χρέους στην Ευρωζώνη.
Αντιμέτωποι με ισχυρές πιέσεις βρέθηκαν για άλλη μία ημέρα την Τρίτη οι δείκτες στα χρηματιστήρια της Ευρώπης και στις ΗΠΑ, με τους επενδυτές να αντιδρούν με νευρικότητα στη έλλειψη σαφών αποφάσεων για τη κρίση χρέους στην Ευρωζώνη.
Με τον δείκτη να έχει έντονες διακυμάνσεις σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Dow Jones βρέθηκε στις 2782,07 μονάδες έχοντας πτώση 0.73%.
Υποχώρηση 0.44% κατέγραψε και ο Standard and Poor’s 500 που έκλεισε στις 1313,70 μονάδες ενώ ο Nasdaq διαμορφώθηκε στις 12449,61 μονάδες με πτώση 0.45%.
Στο Λονδίνο, ο FTSE100 διαμορφώθηκε στις 5.868,96 καταγράφοντας πτώση 1,02%, ενώ στη Φρανκφούρτη ο DAX30 υποχώρησε στις 7.174,14 μονάδες έχοντας πτώση 0,78%.
Πτωτική και η πορεία του CAC-40 στο Παρίσι που βρέθηκε στις 3.775,46 μονάδες (-0,84%) όπως και του SMI στη Ζυρίχη που διαμορφώθηκε στις 6.014,84 μονάδες με πτώση 0,63%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βραζιλία: Ανακαλεί τον πρεσβευτή της στο Μπουένος Αϊρες μετά τις «προσβλητικές» δηλώσεις του Μιλέι
- ΛΔ Κονγκό: 3.200 κρούσματα του Εμπολα, συμπεριλαμβανομένων 1.405 θανατηφόρων
- Γερμανία: Ο υπουργός Μεταφορών ζητά την απόλυσή του κάνοντας λόγο για «αναξιοπρεπή κατάσταση»
- Ουκρανία: «Χτυπήθηκαν λιμάνια και πλοία» από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ βυθίστηκε το Golden Leo
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442