
Στην τελική ευθεία η ενεργοποίηση της καταβολής του ΦΠΑ σε τρεις δόσεις
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι σε θέση το υπουργείο Οικονομικών να ενεργοποιήσει την διάταξη του φορολογικού νόμου σχετικά με την καταβολή του ΦΠΑ σε τρεις δόσεις.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι σε θέση το υπουργείο Οικονομικών να ενεργοποιήσει την διάταξη του φορολογικού νόμου σχετικά με την καταβολή του ΦΠΑ σε τρεις δόσεις.
Σε ανακοίνωση του TAXISnet αναφέρεται ότι η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ σε δόσεις θα είναι τεχνητά έτοιμη την Πέμπτη 14 Ιουλίου.
Η παραγωγική λειτουργία της εφαρμογής, προσθέτει η υπηρεσία, θα ξεκινήσει με την υπογραφή της σχετικής απόφασης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
- Ανεξάρτητος βουλευτής και ο Διονύσης Καλαματιανός
- Βριλήσσια: Σκύλος επιτέθηκε σε 66χρονο τον τραυμάτισε και σκότωσε το σκυλάκι του – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια
- Συμπληρώματα διατροφής σκύλου: Πότε είναι απαραίτητα για την υγεία του
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Κιμ Καρντάσιαν: Πέθανε η γιαγιά της – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας
