
Ιαπωνία-Σουηδία και Γαλλία-ΗΠΑ στα ημιτελικά Μουντιάλ γυναικών
Ιαπωνία-Σουηδία και Γαλλία-ΗΠΑ είναι τα ζευγάρια των δύο ημιτελικών του παγκοσμίου κυπέλλου γυναικών, που διεξάγεται στο Βερολίνο.
Ιαπωνία-Σουηδία και Γαλλία-ΗΠΑ είναι τα ζευγάρια των δύο ημιτελικών του παγκοσμίου κυπέλλου γυναικών, που διεξάγεται στο Βερολίνο.
Το σκανδιναβικό συγκρότημα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Αυστραλίας με 3-1 (προηγήθηκε 2-0 με τις Σγιόγκραν, Ντάλκβιστ, μείωσε η Πέρι στο 40′ και στο 52′ η Σελίν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα), ενώ στον τελευταίο προημιτελικό «έσπασαν καρδιές», καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ισοφάρισαν στο 122′ σε 2-2 (η Μάρτα είχε ισοφαρίσει στο 68′ με πέναλτι και στο δεύτερο λεπτό της παράτασης έδωσε το προβάδισμα στη Βραζιλία) και στα πέναλτι οι διεθνείς παίκτριες ευστόχησαν σε όλα.
Μοιραία για τη Βραζιλία η Νταιάν, η οποία στο ξεκίνημα του ματς έδωσε το προβάδισμα στις ΗΠΑ με το αυτογκόλ που πέτυχε, ενώ ήταν αυτή που δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ το τρίτο κατά σειρά πέναλτι για την ομάδα της.
Στις αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών, που διεξάγεται στη Γερμανία, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Αγγλία-Γαλλία 1-1 (3-4 στα πέναλτι)
Γερμανία-Ιαπωνία 0-1 (παράταση)
Σουηδία-Αυστραλία 3-1
Βραζιλία-ΗΠΑ 2-2 (3-5 στα πέναλτι)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρίστανε τον ασφαλιστή και εξαπατούσε ηλικιωμένους – Τους αποσπούσε χρήματα και χρυσαφικά
- Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 3-0: Στο «κυνήγι» της Άρσεναλ με «τριάρα» οι «Πολίτες»
- Γιατί όλο και περισσότεροι τουρίστες στρέφονται προς τα ψυχρά κλίματα αυτό το καλοκαίρι
- Αναφορές για βάση ειδικών αποστολών του Ισραήλ σε έρημο του Ιράκ – Επιτέθηκαν σε μη εμπόλεμα μέρη
- Αντζελίνα Τζολί εναντίον Μπραντ Πιτ σημειώσατε 1 – Δικαστικό μπλόκο στον λυσσαλέο πόλεμο των ροζέ
- Από την πανούκλα μέχρι τον Χανταϊό: Οι πλωτές καραντίνες και η μακρά ιστορία των κρίσεων στη θάλασσα



