
Ελεύθεροι να ταξιδέψουν οι εμπλεκόμενοι στο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο
Με απόφασή του την Παρασκευή το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενημέρωσε όσους από τους εμπλεκόμενους στο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο κατέθεσαν αίτημα άρσης απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ότι είναι ελεύθεροι να ταξιδέψουν καθώς κρίθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος κάποιος εξ αυτών να... εξαφανιστεί.
Με απόφασή του την Παρασκευή το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενημέρωσε όσους από τους εμπλεκόμενους στο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο κατέθεσαν αίτημα άρσης απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ότι είναι ελεύθεροι να ταξιδέψουν καθώς κρίθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος κάποιος εξ αυτών να… εξαφανιστεί.
Από την αρμόδια δικαστική Αρχή κρίθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ειδικά από τη στιγμή που ο μεγαλύτερος όγκος των εμπλεκομένων, κατηγορείται μόνο για πλημμελήματα.
Ο αριθμός των ατόμων που κατέθεσαν παρόμοιο αίτημα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν έγινε γνωστός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το ξέσπασμα της μητέρας του Τσιτσιπά: «Η Μπαντόσα ήταν βάρος για τον Στέφανο»
- Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η δολοφονία του άνδρα – Έδεσαν τούβλα στη σορό και την πέταξαν στον Λουδία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [10.05 – 16.05.2026]
- Δύο επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στην Κρήτη
- Έμμεση παραδοχή ενοχής από τον Γρηγόρη Δημητριάδη και αποκάλυψη του οικοσυστήματος διαπλοκής της κυβέρνησης σε ένα δισέλιδο
- Ολυμπιακός: Ο κόσμος ετοιμάζει φανταστικό κορεό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ



