
Ελεύθεροι να ταξιδέψουν οι εμπλεκόμενοι στο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο
Με απόφασή του την Παρασκευή το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενημέρωσε όσους από τους εμπλεκόμενους στο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο κατέθεσαν αίτημα άρσης απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ότι είναι ελεύθεροι να ταξιδέψουν καθώς κρίθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος κάποιος εξ αυτών να... εξαφανιστεί.
Με απόφασή του την Παρασκευή το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενημέρωσε όσους από τους εμπλεκόμενους στο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο κατέθεσαν αίτημα άρσης απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ότι είναι ελεύθεροι να ταξιδέψουν καθώς κρίθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος κάποιος εξ αυτών να… εξαφανιστεί.
Από την αρμόδια δικαστική Αρχή κρίθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ειδικά από τη στιγμή που ο μεγαλύτερος όγκος των εμπλεκομένων, κατηγορείται μόνο για πλημμελήματα.
Ο αριθμός των ατόμων που κατέθεσαν παρόμοιο αίτημα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν έγινε γνωστός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μουντιάλ 2026: Το μυθικό ποσό μπαίνει στα ταμεία της FIFA από το Παγκόσμιο Κύπελλο – Ξεπεράστηκαν κατά πολύ οι προσδοκίες
- Καύσωνας, μωρά και μικρά παιδιά – Πώς θα τα προστατέψετε όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη
- Πώς σχεδιασμός και κουλτούρα κάνουν τις ελληνικές πόλεις πιο ζεστές – Τι λέει η Πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Κλιματικού Συμφώνου
- Υποχρεωτικά τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων λόγω καύσωνα – Εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας
- Αργεντινή: Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες χωρίς τον Μέσι κι ακόμη εννέα ποδοσφαιριστές
- Kι όμως η Gen Z αποταμιεύει… αλλά για διακοπές


