
Στη Βρετανία συνελήφθη μέλος της ΕΤΑ με εμπλοκή στην απόπειρα δολοφονίας του Χουάν Κάρλος
Ένα από τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη της βασικής οργάνωσης ΕΤΑ συνελήφθη στη Βρετανία, σύμφωνα με ανακοίνωση των υπουργείων Εσωτερικών της Βρετανίας και της Ισπανίας. Ο 44χρονος Ενέκο Γκογκεακοετσέα φέρεται να ήταν ένας από τους «εγκέφαλους» του σχεδίου δολοφονίας του βασιλιά Χουάν Κάρλος το 1997.
Ένα από τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη της βασικής οργάνωσης ΕΤΑ συνελήφθη στη Βρετανία, σύμφωνα με ανακοίνωση των υπουργείων Εσωτερικών της Βρετανίας και της Ισπανίας.
Ο 44χρονος Ενέκο Γκογκεακοετσέα συνελήφθη στο Κέμπριτζ και φαίνεται ότι τον αναγνώρισε ένας Ισπανός, ο οποίος έδωσε την πληροφορία.
Ο συλληφθείς φέρεται να ήταν ένας από τους «εγκέφαλους» του σχεδίου δολοφονίας του βασιλιά Χουάν Κάρλος το 1997 στη διάρκεια των εγκαινίων του Μουσείου Γκουγκενχάιμ στο Μπιλμπάο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού Επισκοπή
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
