
Οριστικά στη Football League 2 Εθνικός και Ιωνικός, απορρίφθηκαν οι εφέσεις τους
Απορρίφθηκαν οι εφέσεις του Εθνικού και του Ιωνικού κατά των ΠΑΕ Καλλιθέα και Αναγέννηση Καρδίτσας από την επιτροπή εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ως εκ τούτου, Εθνικός και Ιωνικός θα πάρουν την άγουσα για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, με την Καλλιθέα να είναι η ομάδα που -με τα έως τώρα δεδομένα- βγαίνει επωφελημένη από την παραπάνω εξέλιξη, αφού εκκρεμεί το θέμα της πλαστής ενημερότητας για το θεσσαλικό συγκρότημα (η υπόθεση πήρε παράταση έως τις 13 Ιουλίου).
Απορρίφθηκαν οι εφέσεις του Εθνικού και του Ιωνικού κατά των ΠΑΕ Καλλιθέα και Αναγέννηση Καρδίτσας από την επιτροπή εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ως εκ τούτου, Εθνικός και Ιωνικός θα πάρουν την άγουσα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την Καλλιθέα να είναι η ομάδα που -με τα έως τώρα δεδομένα- βγαίνει επωφελημένη από την παραπάνω εξέλιξη, αφού εκκρεμεί το θέμα της πλαστής ενημερότητας για το θεσσαλικό συγκρότημα (η υπόθεση πήρε παράταση έως τις 13 Ιουλίου).
Ακόμη, η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, δέχθηκε την έφεση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για το πρόστιμο 15.000 ευρώ που της είχε επιβληθεί από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΕΠ Β’ & Γ’ Εθνικής (Football League-League 2) και «εξαφάνισε» το πρόστιμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Για έναν στρατηγό του IDF, η τρομοκρατία των εποίκων αποτελεί λεκέ στην θεσμική εβραϊκή βία
- Σούπερ μάρκετ: Στο 2,23% ο πληθωρισμός τροφίμων – Σε φρούτα και λαχανικά οι μεγαλύτερες αυξήσεις
- Ομιλία Ανδρουλάκη στο συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας
- Αποδυναμώνονται οι κανόνες της ΕΕ για την τεχνητή νοημοσύνη – Νίκη για τις Big Tech;
- Κεφαλονιά: Όχημα παρέσυρε 4χρονο παιδί
- Με Ντιφαλά και Ράντοβιτς το Game 4 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια



