
Νίκη του Ολυμπιακού Βόλου με 2-1 επί της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ
Σε καλό δρόμο έδειξε ότι βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Ραντ Βελιγραδίου για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε φιλικό που διεξήχθη στο εθνικό στάδιο Βόλου η ομάδα του Χαβιέρ Γκράθια επικράτησε 2-1 της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, χάρη σε δύο τέρματα που πέτυχε ο Ακόστα στο 7' και 50'. Οι Βούλγαροι μείωσαν στο 57' με τον Τοντόροφ.
Σε καλό δρόμο έδειξε ότι βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Ραντ Βελιγραδίου για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε φιλικό που διεξήχθη στο εθνικό στάδιο Βόλου η ομάδα του Χαβιέρ Γκράθια επικράτησε 2-1 της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, χάρη σε δύο τέρματα που πέτυχε ο Ακόστα στο 7′ και 50′. Οι Βούλγαροι μείωσαν στο 57′ με τον Τοντόροφ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ρόκα (46′ Γιακούποβιτς), Σέλεσι (Ομπέρτ), Σανκαρέ (68′ Ντολεζάι), Τομάς, Ρόκας (83′ Ζαραδούκας), Μητρόπουλος (46′ Κάσκιο), Αλβάρεζ, Μπρέσκα (68′ Αναστασίου), Ακόστα (83′ Νάκας), Μόνχε, Μαρτίν (68′ Σολάκης)
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ: Σερεμέτ, Ροντρίγκεζ, Γκεοργκίεφ, Κρατσούνοφ, Καβντάνσκι, Ζλατίνσκι, Βιτάνοφ, Γούκιτς, Σερζίνιο, Ζάχορα, Λαζάροφ και στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Τοντόρφ, Κότσεφ, Ριμπάρσκι
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο

