
«Κανένα θέμα συγχώνευσης Καβάλας – Ηρακλή» ξεκαθάρισε ο Σ.Ψωμιάδης
Κανένα ενδεχόμενο συγχώνευσης ανάμεσα στην Καβάλα και στον Ηρακλή δεν υπάρχει για την ώρα, όπως δήλωσε ο Σταύρος Ψωμιάδης εξερχόμενος από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου κλήθηκε για να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τις δύο ομάδες να γίνονται... μια. Ο πρόεδρος της Καβάλας τόνισε ότι τον τιμά η πρόταση της Γενική Συνέλευσης του Ηρακλή, αλλά προς το παρόν το μόνο που έχει γίνει είναι ότι η ομάδα του θα αλλάξει έδρα και θα παίζει σε αυτή του Μακεδονικού, αφού ο δήμαρχος της Καβάλας δεν επιτρέπει στην ομάδα να προπονηθεί στο «Ανθή Καραγιάννη».
Κανένα ενδεχόμενο συγχώνευσης ανάμεσα στην Καβάλα και στον Ηρακλή δεν υπάρχει για την ώρα, όπως δήλωσε ο Σταύρος Ψωμιάδης εξερχόμενος από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου κλήθηκε για να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τις δύο ομάδες να γίνονται… μια.
Ο πρόεδρος της Καβάλας τόνισε ότι τον τιμά η πρόταση της Γενική Συνέλευσης του Ηρακλή, αλλά προς το παρόν το μόνο που έχει γίνει είναι ότι η ομάδα του θα αλλάξει έδρα και θα παίζει σε αυτή του Μακεδονικού, αφού ο δήμαρχος της Καβάλας δεν επιτρέπει στην ομάδα να προπονηθεί στο «Ανθή Καραγιάννη».
«Τιμάει εμένα και την οικογένεια μου η πρόταση της γενικής συνέλευσης του Ηρακλή, ωστόσο δεν υπάρχει καμία απόφαση. Εκείνο που προέχει για εμάς στην παρούσα φάση είναι η μεταφορά της ομάδας στο γήπεδο του Μακεδονικού, δεδομένου πως οι παίκτες δεν μπορούν τις τελευταίες τρεις ημέρες να κάνουν προπονήσεις και η ενίσχυσή της.
»Δεν υπάρχει κανένα θέμα συγχώνευσης Ηρακλής. Σαν εταιρεία δεν θα μπορούσα να πω στους μετόχους να γίνει συγχώνευση ή απορρόφηση με μία ΠΑΕ που χρωστάει πάνω από 15 εκατ. σύμφωνα με τα λεγόμενα των δημοσιογράφων…» τόνισε ο κ.Ψωμιάδης και προσέθεσε:
«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζήτησε να ενημερωθεί βάση των δημοσιευμάτων του Τύπου. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο διότι η Καβάλα είναι νομότυπη σε όλα τα θέματα. Με την ίδια λογική θα έπρεπε η επιτροπή να καλεί κάθε εβδομάδα για ενημέρωση πολλές ομάδες όπως επί παραδείγματι τον ΠΑΟΚ για τους Άραβες.
»Αυτή την στιγμή το μόνο που θα αλλάξει είναι η αγωνιστική έδρα εκτός εάν οι μέτοχοι αποφασίσουν κάτι άλλο… Έχουμε έρθει σε συμφωνία για την χρησιμοποίηση του γηπέδου του Μακεδονικού. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τον Δήμο Καβάλας και ήδη έχουμε καταθέσει αγωγή εναντίον του. Για τα όσα αποφασίστηκαν στην ΓΣ. του Ηρακλή δεν είναι δικό μου θέμα. Ρωτήστε τους ανθρώπους του Ηρακλή…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Αριστερά: Βαρύτατη πολιτικά και θεσμικά η άρνηση Τζαβέλλα – Η Βουλή δεν είναι πάρεργο
- Πόσο κοντά μας είναι μια νέα οικονομική κρίση και γιατί δεν θα εξελιχθεί όπως η προηγούμενη;
- Οι σκιές του Έπσταϊν: Η κατάθεση της φύλακα, το «ύστατο» σημείωμα και ο συγκρατούμενος με τετράκις ισόβια
- Έμπολα: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξετάζει υποψήφια εμβόλια και διαθέσιμα σχήματα φαρμακευτικής αγωγής
- ΠΑΣΟΚ για άρνηση Τζαβέλλα: Ζούμε αλλεπάλληλες σκηνές στο έργο της συγκάλυψης
- Μαραντόνα, ετών 19: Το γκολ του αιώνα που… παραλίγο να μπει 6 χρόνια νωρίτερα (vids)




