
«Χάλασε» η συμφωνία του Μπλάνκο με την Αλ Νασρ
Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Ισμαέλ Μπλάνκο, καθώς η συμφωνία με την Αλ Νασρ δεν ολοκληρώθηκε εξ αιτίας των υπερβολικών απαιτήσεων του μάνατζερ του Αργεντινού πρώην παίκτης της ΑΕΚ.
Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Ισμαέλ Μπλάνκο, καθώς η συμφωνία με την Αλ Νασρ δεν ολοκληρώθηκε εξ αιτίας των υπερβολικών απαιτήσεων του μάνατζερ του Αργεντινού πρώην παίκτης της ΑΕΚ.
Ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει με την Αλ Νασρ στα 1.300.000 ευρώ και δύο χρόνια, πήγε στο Ντουμπάι αξιώνοντας 2.000.000 ετησίως για τριετές συμβόλαιο. Όπως ήταν φυσικό οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην συμφωνία αφήνοντας τον Μπλάνκο στα κρύα του λουτρού.
Ήδη ο «Ζορό» ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα mercato365.com βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με γαλλικό σύλλογο τον οποίο δεν τον κατονομάζει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: 13 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Αναμεσά τους παιδί, γυναίκα και 2 διασώστες
- ΗΠΑ – Τουρκία: Αμερικανοί βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για την πιθανή επαναπροσέγγιση στο θέμα των F-35
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Γιατί;
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής
- Τρόμος στη Μασαχουσέτη: Άνδρας άρχισε να πυροβολεί στη μέση του δρόμου – 11 τραυματίες





