
Πέφτουν οι τίτλοι τέλους για Γκοβού και Παναθηναϊκό
Στην Αθήνα αναμένεται την Τετάρτη 29 Ιουνίου ο μάνατζερ του Σίντνεϊ Γκοβού προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη λύση του «χρυσού» συμβολαίου που έχει υπογράψει ο Γάλλος μεσοεπιθετικός με τους «πράσινους».
- O Σισέ ομολογεί ότι θέλει Λάτσιο αλλά επιστρέφει Ελλάδα...
Στην Αθήνα αναμένεται την Τετάρτη 29 Ιουνίου ο μάνατζερ του Σίντνεϊ Γκοβού προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη λύση του «χρυσού» συμβολαίου που έχει υπογράψει ο Γάλλος μεσοεπιθετικός με τους «πράσινους».
Μάλιστα, δεν αποκλείεται στην Ελλάδα να ταξιδέψει μαζί του και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει οριστικά για άλλες πολιτείες. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, ο Γκοβού θα συνεχίσει την καριέρα του στη νεοφώτιστη Εβιάν με την οποία φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα.
Η αποχώρηση του Γκοβού ανοίγει και τυπικά το δρόμο στους Πράσινους για να κινηθούν για την αγορά ενός μεσοεπιθετικού, που θα υπολογίζεται ως βασικός και θα αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τα κράτη – μέλη της ΕΕ πάνω από την Τουρκία
- Πτώση τουρκικού Σινούκ κατά τη διάρκεια άσκησης
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Sotheby’s: Συμφωνία με KKR για δάνειο 100 εκατ. δολ. – Ένα ακόμη επίπεδο χρέους στον οίκο δημοπρασιών
- Ινδία: Τουλάχιστον 13 νεκροί και πάνω από 40 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε αποθήκη πυροτεχνημάτων
- Ανιστόρητος υφυπουργός: Ο Γιάννης Ανδριανός είπε ότι η «τοξικότητα» οδήγησε στη Χούντα




