
Κατάι και Γκρμπιτς πέρασαν τις ιατρικές εξετάσεις, νέες φήμες για Τζαβέλλα
Υγιείς και έτοιμοι να υπογράψουν στον Ολυμπιακό είναι οι Αλεξάνταρ Κατάι και Πέταρ Γκρμπιτς. Οι δύο Σέρβοι ποδοσφαιριστές πέρασαν με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ και αναμένεται ότι θα πλαισιώσουν το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά. Μετά την ολοκλήρωση αυτών των δύο μεταγραφών, οι Πειραιώτες επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στον Κάρλος Σάντσες της Βαλανσιέν, ενώ την Τετάρτη (29/06) αναπτύχθηκε φημολογία περί αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος των πρωταθλητών για τον Γιώργο Τζαβέλα.
Υγιείς και έτοιμοι να υπογράψουν στον Ολυμπιακό είναι οι Αλεξάνταρ Κατάι και Πέταρ Γκρμπιτς. Οι δύο Σέρβοι ποδοσφαιριστές πέρασαν με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ και αναμένεται ότι θα πλαισιώσουν το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά.
Ο 20χρονος Σέρβος και ο 23χρονος Μαυροβούνιος δεν έδειξαν να αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, ωστόσο η τύχη τους θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες. Καθώς δεν υπάρχουν θέσεις στην ερυθρόλευκη ομάδα για μη κοινοτικούς παίκτες, είναι πολύ πιθανό ο Γκρμπιτς να δοθεί δανεικός στη Βοϊβοντίνα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και ο Κατάι να είναι αυτός που θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.
Μετά την ολοκλήρωση αυτών των δύο μεταγραφών, οι Πειραιώτες επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στον Κάρλος Σάντσες της Βαλανσιέν, η οποία καθυστερεί να απαντήσει στην προσφορά που της έχουν κάνει για 2,5 έως 3 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα, την Τετάρτη (29/06) αναπτύχθηκε φημολογία περί αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος των πρωταθλητών για τον Γιώργο Τζαβέλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Η ώρα της στέψης (Ισπανία-Αργεντινή)
- Τα αδέρφια Τέιτ συνελήφθησαν στο Μαϊάμι – Διώξεις στη Μεγάλη Βρετανία για βιασμούς και κακοποίηση [βίντεο]
- Η Ντέλσι Ροντρίγκεζ απαντά στο αν συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ για την σύλληψη του Μαδούρο – Ο ρόλος του Ρούμπιο
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό



