
Ανοίγουν 137 «καυτούς» λογαριασμούς για το σκάνδαλο των «στημένων»
Σε νέα φάση περνάει το σκάνδαλο περί στημένων παιχνιδιών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ΣΔΟΕ άνοιξε 137 τραπεζικούς λογαριασμούς διάφορων φυσικών προσώπων, τα οποία έχουν σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σε νέα φάση περνάει το σκάνδαλο περί στημένων παιχνιδιών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ΣΔΟΕ άνοιξε 137 τραπεζικούς λογαριασμούς διάφορων φυσικών προσώπων, τα οποία έχουν σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του «Goal» αναφέρειότι οι λογιαριασμοί ανήκουν σε 33 προέδρους ομάδων, 38 διαιτητές, 35 προπονητές, 19 παράγοντες, έναν πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, δύο μάνατζερ, έναν δικηγόρο, έναν «επώνυμο» συνδεσμίτη και επτά εταιρείες!
Αρκετοί από τους παραπάνω, πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι μέχρι στιγμής εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο, το οποίο έχει συγκλονίσει τον ελληνικό αθλητισμό.
Τέλος αναφέρεται ότι θα υπάρξει έλεγχος σε κάθε τραπεζική συναλλαγή από το 2000 μέχρι σήμερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Πόλος έλξης» ο Τεντόγλου: Δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα (vid)
- ΕΛΑΣ: Νέο θεσμικό πλαίσιο για τα δημόσια Πανεπιστήμια – «Θα υπηρετεί τη γνώση, τη δημοκρατία και την κοινωνία»
- ΥΠΕΞ: Τρίτος γύρος τεχνικών συνομιλιών για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης
- Ο Τεντόγλου έκανε τον αγώνα της καριέρας του – Τα 4 άλματα πάνω από τα 8.50μ. και η ισοφάριση του πανελλήνιου ρεκόρ (vids)
- Βερολίνο: Νεκρός ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης – Τον πυροβόλησαν αστυνομικοί
- Ο Χεζόνια υπογράφει για έναν χρόνο στους Καβαλίερς (pic)

