
Απεργιακό μπλακ άουτ και την Τετάρτη, με φόντο την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου
Συνεχίζεται και την Τετάρτη το μπαράζ των κινητοποιήσεων των εργαζομένων, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τα νέα μέτρα λιτότητας που περιλαμβάνει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Δείτε αναλυτικά τον χάρτη των κινητοποιήσεων.
Αναλυτικά:
Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας αύριο, Πέμπτη, αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ). Η απεργία, που χαρακτηρίζεται «προειδοποιητική», αφορά λιμάνια του νομού Αττικής και ξεκινά τα μεσάνυχτα, με προοπτική περαιτέρω κλιμάκωσης.
* Τετράωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Metallica, Iron Maiden και «ερυθρόλευκη» κούπα – Ποιοι έκαναν…. σεισμό στο ΟΑΚΑ
- Υποκλοπές: Μετά τον «Νίξον» του Μαξίμου, ο Ντίλιαν έβαλε στο «κάδρο» και τον Φλωρίδη – Θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα
- Γήρας: Ολοένα και περισσότεροι Αμερικανοί το βιώνουν μόνοι
- Live ο τέταρτος τελικός: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός
- Τροχαία: 24 συλλήψεις οδηγών σε ελέγχους σε όλη την Αττική – Υπό την επήρεια αλκοόλ οι 10
- Στην Αλεξανδρούπολη οι εργασίες για το πρώτο Παρατηρητήριο Δημογραφικού και το Περιφερειακό Σχέδιο Δράσης
