Ήττα με 12-5 από την Ουγγαρία και 3η θέση στον «13ο Σαμαρτζίδης Καπ»
Βαριά ήττα με 12-5 υπέστη η Εθνική ανδρών από την Ουγγαρία, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε το «13ο Σαμαρτζίδης Καπ», που διεξήχθη στην Κέρκυρα. Η ελληνική ομάδα κατέλαβε την 3η θέση του τουρνουά.
Βαριά ήττα με 12-5 υπέστη η Εθνική ανδρών από την Ουγγαρία, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε το «13ο Σαμαρτζίδης Καπ», που διεξήχθη στην Κέρκυρα.
Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Πέτερ Μπίρος (Ουγγαρία), καλύτερος τερματοφύλακας ο Ινιάκι Αγκιλάρ (Ισπανία) και πρώτος σκόρερ ο Πέτερ Μπίρος (Ουγγαρία) με 8 γκολ.
H ΑΕΚ νίκησε τον Άρη 102-99 στη SUNEL Arena στον 3ο προημιτελικό των Play Off της GBL, έκανε το 2-1 στις νίκες και πήρε το «εισιτήριο» για τους «4», όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα.
Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν Τζέρι Καρντινάλε πήρε σκούπα και απέλυσε όλους τους διευθυντές επειδή η ομάδα δεν βγήκε στο Champions League. Παρελθόν και ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.