
Ο Φερέιρα προανήγγειλε αποχωρήσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο
Την άποψή του για τον αντίκτυπο που έχει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα εξέφρασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, με δηλώσεις του σε πορτογαλικό Μέσο. «Οι παίκτες με τα μεγάλα συμβόλαια έχουν ήδη φύγει και υπάρχουν μερικοί ακόμα, οι οποίοι μπορεί να φύγουν» τόνισε.
Την άποψή του για τον αντίκτυπο που έχει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα εξέφρασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, με δηλώσεις του σε πορτογαλικό Μέσο.
Μιλώντας στην «economia.publico.pt», ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις πωλήσεις και τις αποδεσμεύσεις παικτών, στις οποίες προχωρούν οι «πράσινοι», αφήνοντας «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες στη συνέχεια.
«Οι παίκτες με τα μεγάλα συμβόλαια έχουν ήδη φύγει και υπάρχουν μερικοί ακόμα, οι οποίοι μπορεί να φύγουν» τόνισε αρχικά ο Φερέιρα για να συμπληρώσει για τον αντίκτυπο της κρίσης και εκτός αγωνιστικού χώρου: «Υπάρχει συνεχόμενη αύξηση της βίας στα γήπεδα, σε συνδυασμό με την κοινωνική ένταση».
Ερωτηθείς για την κατάσταση στην οποία η χώρα έχει περιέλθει και για την αμφίβολη δημοσιονομική διαχείριση των κρατικών δαπανών, τα καταναλωτικά πρότυπα και τα δυσανάλογα υψηλά ποσοστά της φοροδιαφυγής, απάντησε: «Ένα κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού δεν είναι διατεθειμένο να αλλάξει τις συνήθειές του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δύο αμερικανοί «εκπαιδευτές» και δύο μεξικανοί νεκροί μετά από επιχείρηση εναντίον των καρτέλ
- Νέες εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο





