
«Κοκκινίζει» ο Σάντσες, κλείνει γκολκίπερ ο ΟΣΦΠ
Μετά από ένα σίριαλ με αρκετά επεισόδια, το φλερτ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Κάρλος Σάντσες φτάνει στο τέλος του με θετική κατάληξη. Οι Ερυθρόλευκοι φέρεται να τα βρήκαν με τη Βαλενσιέν και με δεδομένο ότι υπάρχει ήδη συμφωνία με τον παίκτη, δεν θα αργήσουν να πέσουν και οι υπογραφές. Την ίδια ώρα στον Πειραιά, καταλήγουν στο θέμα του δεύτερου τερματοφύλακα.
Μετά από ένα σίριαλ με αρκετά επεισόδια, το φλερτ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Κάρλος Σάντσες φτάνει στο τέλος του με θετική κατάληξη. Οι Ερυθρόλευκοι φέρεται να τα βρήκαν με τη Βαλενσιέν και με δεδομένο ότι υπάρχει ήδη συμφωνία με τον παίκτη, δεν θα αργήσουν να πέσουν και οι υπογραφές.
Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κάρλος Σάντσες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι Ερυθρόλευκοι, μετά την δεδομένη συμφωνία με τον Κολομβιανό, τα έχουν βρει σχεδόν και με την Βαλενσιέν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις.
Κλείνει δεύτερο τερματοφύλακα
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του δεύτερου γκολκίπερ, με τους Ελευθερόπουλο, Γιακούποβιτς και Δασκαλάκη να παραμένουν σε πρώτο πλάνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, οι πρωταθλητές Ελλάδας προτιμούν ο δεύτερος τερματοφύλακας να είναι Έλληνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Οι S-400 στον Κόλπο, τα F-35 στην Τουρκία
- Οι ΗΠΑ δίνουν 24 ώρες στο Ιράν να δηλώσει πως θα απέχει από τις επιθέσεις κατά εμπορικών πλοίων στο Ορμούζ
- Ισπανία – Βέλγιο: Το απόλυτο κοντράστ των συναισθημάτων για τους οπαδούς των δύο χωρών (vid)
- Ο Ζελένσκι συγκροτεί ειδική διοίκηση για να πραγματοποιεί πλήγματα βαθιά στο εσωτερικό της Ρωσίας
- Ισπανία – Βέλγιο: Δάκρυσε ο Κουρτουά κατά την αλλαγή του – Πώς αντέδρασε στο 2-1 (vid)
- Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για το νερό


