
Η Αίγυπτος δεν θα λάβει το δάνειο που έχει συμφωνηθεί, δηλώνει το ΔΝΤ
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιβεβαίωσε ότι οι αρχές της Αιγύπτου το έχουν ενημερώσει πως η χώρα δεν θα χρειαστεί να λάβει το δάνειο που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών. Με βάση τον αναθεωρημένο προϋπολογισμό για το 2011-2012 το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας θα περιοριστεί στο 8,6% έναντι 11% που προβλεπόταν αρχικά.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιβεβαίωσε ότι οι αρχές της Αιγύπτου το έχουν ενημερώσει πως η χώρα δεν θα χρειαστεί να λάβει το δάνειο που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.
Με βάση τον αναθεωρημένο προϋπολογισμό για το 2011-2012 το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας θα περιοριστεί στο 8,6% έναντι 11% που προβλεπόταν αρχικά.
«Λόγω των αλλαγών αυτών οι αρχές δεν θεωρούν ότι υπάρχει άμεση ανάγκη για μια οικονομική συμφωνία με το ΔΝΤ» είπε ένας εκπρόσωπος του Ταμείου, επιβεβαιώνοντας την ανακοίνωση που είχε κάνει νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών της Αιγύπτου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Η «κατάρα» των 8 γάμων και το εγχειρίδιο ζωής που ακολουθεί πιστά η Τέιλορ Σουίφτ
- Η μάχη ΗΠΑ-Κίνας περνά στα εργοστάσια ηλιακών πάνελ
- O Αντονέλι πήρε την pole position στο Σίλβερστοουν (pic)
- Πλουτίζει το… 1,5% του κόσμου – Αύξηση 11% του παγκόσμιου πλούτου, στην τσέπη μια «χούφτας» ανθρώπων ο μισός
- Οι 11άδες στο Παραγουάη – Γαλλία για τους «16» του Μουντιάλ (pic)
- Τι άλλαξε στο εγχειρίδιο για τα ασφαλή καταφύγια


