Μόνη λύση η κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης, επαναλαμβάνει η Ντόρα Μπακογιάννη
Την πρότασή της για δημιουργία κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης και εθνικής ενότητας επανέλαβε η Ντόρα Μπακογιάννη. Το Σάββατο η απόφαση της Δημοκρατικής Συμμαχίας για τη στάση που θα κρατήσει στην ψηφοφορία για τι Μεσοπρόθεσμο.
Την πρότασή της για δημιουργία κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης και εθνικής ενότητας επανέλαβε η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Μετά από τις πρόσφατες εμπειρίες που είχαν στις Βρυξέλλες και ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σαμαράς, πρέπει να πήραν το μήνυμα ότι μία λύση υπάρχει ακόμα και σήμερα» δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, επαναδιατυπώνοντας την πρόταση της για κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης «για να κερδηθεί η χαμένη αξιοπιστία της Ελλάδας και να σωθεί ο τόπος από την καταστροφή».
Το πρωί της Παρασκευής, η κ. Μπακογιάννη ενημέρωσε τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο για το εναλλακτικό μεσοπρόθεσμο που επεξεργάστηκε και προτείνει το κόμμα της.
Επίσης, ανακοινώθηκε ότι το πρωί του Σαββάτου θα συνεδριάσει στην «Αθηναΐδα» η Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Συμμαχίας, όπου θα καθοριστεί η στάση του κόμματος στην ψηφοφορία στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βόρεια Κορέα: Προχωρά σε δύο δοκιμές πυραύλων κρουζ μακρού βεληνεκούς
- Ουκρανία: Γιατί ο Μακρόν θέλει να δει τον Πούτιν – Σε ποιους στέλνει μήνυμα
- Περού: Τουλάχιστον 25 τραυματίες και ζημιές από σεισμό 6 Ρίχτερ
- Η Κίνα ανακοινώνει «μεγάλα» στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ καλεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να «πληρώσει άμεσα» ή να πάει στο δικαστήριο
- Μεξικό: Δεκατρείς νεκροί και 98 τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου