«Όχι» στο Μεσοπρόθεσμο λέει ο Φ.Κουβέλης, προβλέποντας πρόωρες εκλογές
Κοινωνικά άδικο και οικονομικά αναποτελεσματικό, χαρακτήρισε το Mεσοπρόθεσμο ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, λέγοντας ότι το κόμμα του θα το καταψηφίσει. Ο ίδιος εκτίμησε ότι δεν αργήσουν οι πρόωρες εκλογές.
Κοινωνικά άδικο και οικονομικά αναποτελεσματικό, χαρακτήρισε το Mεσοπρόθεσμο ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, λέγοντας ότι το κόμμα του θα το καταψηφίσει.
«Θα τεμαχίσει την κοινωνία και δεν θα δώσει λύσεις» δήλωσε για το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, στο περιθώριο της επίσκεψης του στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν είναι μακρύς ο δρόμος που θα οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.
Ο κ. Κουβέλης συναντήθηκε με τη διοίκηση του ΟΛΘ και τους εργαζόμενους και τόνισε πως το λιμάνι δεν πρέπει να περάσει σε χέρια ιδιωτών.
Επισκέφθηκε, επίσης, την ΕΥΑΘ, που είναι στο πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων και συναντήθηκε με τη διοίκηση της εταιρίας και τους εργαζόμενους.
Το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην Αποθήκη Δ’ του λιμανιού.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων