
Η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντίκα
Την πρώτη μεταγραφή της έκανε η Ξάνθη, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμίλ Ντίκα. Ο 28χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο, χωρίς να γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια.
Την πρώτη μεταγραφή της έκανε η Ξάνθη, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμίλ Ντίκα. Ο 28χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο, χωρίς να γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια.
«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή DICA EMIL COSMIN», αναφέρει η ανακοίνωση.
Ο Ντίκα γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1982 στο Σχορνισέστι της Ρουμανίας. Αγωνίστηκε στην Κλουζ με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής την αγωνιστική σεζόν 2009-2010.
Πέρσι είχε 5 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ με αντιπάλους την Μπάγερν Μονάχου, την Ρόμα και την Βασιλεία. Εχει φορέσει τη φανέλα της Ραπίντ Βουκουρεστίου (2005-2009) με την οποία είχε 71 συμμετοχές και τρία γκολ.
Τέλος έγινε γνωστό ότι στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας θα βρίσκεται και ένας παλιός παίκτης της, ο Σάββας Καριπίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπρους Γουίλις: 41 εκατ. δολάρια πουλήθηκε η θρυλική έπαυλη που έζησε με την Έμα Χέμινγκ
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από 21χρονο μετά από κατανάλωση αλκοόλ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Γερμανία: Ένας νεκρός, τέσσερις σοβαρά τραυματίες από έκρηξη υπόγειας διάβασης
- Αργία Πρωτομαγιάς: Πότε μεταφέρεται – Τι ισχύει φέτος

