Πρώτη νίκη για την εθνική πόλο γυναικών στο World League
Την πρώτη νίκη της στον Α' όμιλο της τελικής φάσης του World League, που διεξάγεται στην πόλη Τιαντζίν της Κίνας, πέτυχε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε του αντίστοιχου της Ιταλίας με 8-4, σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική, ενώ ολοκληρώνει την Πέμπτη (11:20 ώρα Ελλάδας) τις υποχρεώσεις του στο γκρουπ απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Την πρώτη νίκη της στον Α’ όμιλο της τελικής φάσης του World League, που διεξάγεται στην πόλη Τιαντζίν της Κίνας, πέτυχε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε του αντίστοιχου της Ιταλίας με 8-4, σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική, ενώ ολοκληρώνει την Πέμπτη (11:20 ώρα Ελλάδας) τις υποχρεώσεις του στο γκρουπ απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Κλειδί» για την επικράτηση της εθνικής ήταν η υπεροχή της στην παίκτρια παραπάνω, καθώς είχε 2/5, την ώρα που η «σετερόσα» τελείωσε τον αγώνα με 2/14 προσπάθειες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κούβδου απέκρουσε και πέναλτι της Μπιανκόνι στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Τα «σενάρια» θέλουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κοιτάζουν με ενδιαφέρον τον τεχνικό της Βίλα, αλλά οι «χωριάτες» θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Ισπανού
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ κατά κράτος και μετά τη νίκη της με 3-0, πήγε στο +8 από τους ασπρόμαυρους. – Κεντζιόρα (36′, αυτ.), Κοϊτά (74′) και Πινέδα (80′) τα γκολ της «Ένωσης».