
«Καταλύτης για τις αυριανές εξελίξεις ο ίδιος ο λαός» λέει ο ΣΥΝ
Προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία ζητά ο ΣΥΝ μετά το διάγγελμα του Γ.Παπανδρέου, λέγοντας πως η εικόνα «του αυτοαναιρούμενου πρωθυπουργού αποτελεί απόδειξη της κατάρρευσης του ίδιου και της κυβέρνησης». «Καταλύτης στις σημερινές και αυριανές πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις αναδεικνύεται ο ίδιος ο λαός» αναφέρει ο ΣΥΝ.
Προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία ζητά ο ΣΥΝ μετά το διάγγελμα του Γ.Παπανδρέου, λέγοντας πως η εικόνα «του αυτοαναιρούμενου πρωθυπουργού αποτελεί απόδειξη της κατάρρευσης του ίδιου και της κυβέρνησης κάτω από το βάρος της αποτυχημένης πολιτικής του μνημονίου».
«Την ίδια στιγμή, κοινή πεποίθηση είναι ότι κυβέρνηση και ΝΔ βράζουν στο ίδιο καζάνι» αναφέρεται στο σχόλιο του Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ για τη δήλωση του πρωθυπουργού.
«Καταλύτης για τις σημερινές και αυριανές πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις αναδεικνύεται ο ίδιος ο λαός, που με τις ειρηνικές και μαζικές κινητοποιήσεις του διεκδικεί πραγματική δημοκρατία, διεκδικεί την ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων» συνεχίζει ο ΣΥΝ, και καταλήγει: «Στις σημερινές συνθήκες, λύση μπορεί να δοθεί μέσα από την προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βέροια: Κατέρρευσε τμήμα αρχαίου τείχους στην αυλή του – Πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ Αρχαιολογίας και Δήμου
- Φοροαπαλλαγές: Μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Βρυξελλών – Κατηγορίες και κόστη
- To ΠΑΣΟΚ, οι συνεργασίες και το μήνυμα στον Τσίπρα
- Τι γράφουν στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ και Γιακουμάκη
- Ζεφύρι: Μάχη για τη ζωή της δίνει 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- «Αφιέρωμα στη Nina Simone»: Στις 6 Ιουνίου στο Theatre of the No

